Într-un interviu oferit publicaţiei okmagazine.ro, artistul a vorbit despre obiceiurile sale şi despre trucurile la care apelează pentru a se menţine în formă. 

Citeşte şi: Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiţi să bage publicitate!”

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a spus Bănică.

Ştefan Bănică vrea să le fie exemplu celor trei copii

"Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă", a mai spus artistul în cadrul aceluiaşi interviu.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

În luna mai 209, Ştefan Bănică şi soţia lui, Lavinia Pîrva (35 de ani), au devenit părinţii unui băieţel, Alexandru (opt luni). Artistul, actorul şi omul de televiziune mai are alţi doi copii, un fiu şi o fiică, Radu Ştefan (18 ani) şi Ana Violeta (11 ani).