În timp ce Ducele este de o viaţă în sânul Familiei Regale, Kate a adoptat stilul de trai regal de aproximativ 20 de ani, timp în care neînţelegerile, despărţirile şi scandalurile amoroase nu au stat departe nici de ei. Cu toate acestea, au depăşit situaţiile-limită, au împreună trei copii, iar rolul de echipă solidă li se potriveşte mănuşă. Kate şi William au, de asemenea, şi o regulă strictă, de la care nu se abat, care îi ajută să ţină mariajul puternic şi să nu-i ştirbească valoarea.

William şi Kate, mai apropiaţi ca niciodată

A fost şocantă decizia cuplului Harry-Meghan de a părăsi Casa Regală, cu atât mai mult pentru Ducii de Cambridge. Cu toate acestea, perechea a demonstrat încă o dată că deţine secretul unui mariaj solid şi face faţă cu brio îndatoririlor regale. Cu trei copii şi cu un program tot mai aglomerat, ai fi zis că Ducii de Cambridge sunt victime sigure ale conflictelor în căsnicie.

Regula în căsnicie de la care nu se abat Ducii

De-a lungul timpului, Willliam şi Kate au aplanat conflictele care puteau să le detrame povestea de dragoste, de la fotografii indecente, la zvonuri de infidelitate cu William şi vecina Rose Hanbury în centrul atenţiei. I-a ajutat se pare şi modul cum au ştiut să respecte regula stabilită la începutul relaţiei. Este vorba despre obiceiul de a nu aşeza noaptea capul pe pernă, dacă sunt supăraţi unul pe celălalt, ci să discute până lămuresc orice problemă le poate ataca mariajul.

@shutterstock