Semne că bărbatul te înşală

Un studiu realizat în 1950 a constatat că 50% din bărbaţi înşală. În ultimii ani, procentul a ajuns la 40%. De ce caută bărbaţii sex în afara relaţiei? Pentru că îşi doresc varietate sexuală. Au evoluat cu dorinţa de a fi cu mai multe femei.

Lucrul se datorează facilităţii pe care bărbaţii o au în reproducere. Un act sexual pentru ei nu are repercursiuni, în timp ce femeia însărcinată trece prin schimbări, 9 luni. Genetic, bărbaţii sunt programaţi să fie cu mai multe femei. Dar, pe lângă genetică, mai sunt şi alte motive pentru care bărbaţii înşală.

De ce înşală bărbaţii

Pot fi, şi ei ca şi femeile, nemulţumiţi de partenerele lor. Mai ales dacă nu au parte de relaţii intime acasă. În ziua de azi e mai uşor să obţii sex în afara unei relaţii, deci şi tentaţia mare este un motiv al înşelatului.

Femeile sunt atrase de bărbaţi cu calităţi speciale, putere şi statut social de invidiat. Este motivul pentru care persoanele publice primesc propuneri des. Motivaţia este de a înşela, de ambele tabere. Un alt motiv e plictiseala: bărbaţii sunt plictisiţi 99% din timp.

Scuze folsite des de bărbaţii care înşală

1. Nu mai e ca la început

Logic! Nu trebuie să ai master să îţi dai seama asta. Acest lucru se întâmplă şi dacă femeia nu se mai îngrijeşte. Dacă partenera e mai leneşă, s-a îngrpşat sau nu mai are grijă de ea, bărbatul se va uita la alte femei.

Femeile, dar şi bărbaţii, care vor să păstreze pasiunea în relaţie trebuie să se uite în oglindă. Pot lăsa de dorit, chiar dacă cer perfecţiunea în cuplu. Un cuplu trebuie să aibă grijă de el pe toate planurile, de la spiritual, până la fizic!

2. Nu sunt înţeleşi

Un bărbat poate fi supărat sau se poate teme de o conexiune adevărată cu partenera. Se tem să se deschidă cu adevărat în faţa ei. Şi le este mai uşor să caute o parteneră doar de sex, decât să comunice cu cea de acasă. Unii oameni se tem de intimitate adâncă. Este posibil ca aceşti oameni să înşele des.

Citeşte şi: Cel mai bun moment din zi pentru amor. Exista un moment ideal

3. Se simt cicăliţi

O soţie care te bate la cap e un factor principal care împinge spre sexul cu alte femei. Soţii cicăliţi des vor să fugă de soţie, nu să facă dragoste cu ea. Îşi va câuta o femeie care îl înţelege şi cu care va face sex când vrea. Dar cicăleala nu este o scuză pentru înşelat.

Citeşte şi: Ce înseamnă aromantic? E tipul de bărbat de care trebuie să fugi dacă te îndrăgosteşti!

Sfatul nostru este să discutaţi cu partenerul, calm, pentru a afla dacă vă înşală sau nu. Puteţi urma terapie de cuplu pentru a readuce armonia în relaţie. Învăţaţi să faceţi compromisuri de ambele tabere şi nu mai fiţi atât de cicălitoare!

Citeşte şi: 5 semne că eşti doar o opţiune de rezervă

Sursa: eva.ro