Dacă îl regăseşti în 5 dintre cele 7 semne de mai jos, atunci eşti o norocoasă, căci este este bărbatul perfect pentru tine, cel care odată ce-ţi va deveni soţ te va iubi necondiţionat.

Citeşte şi: Tehnici de cucerire! 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

Este onest şi dezinvolt

Un bărbat care nu are nimic de ascuns se va comporta normal în orice împrejurare. Sinceritatea şi stilul direct conving, iar onestitatea demonstrează că este un partener serios pentru o căsătorie, notează ce-spun-astrele.ro.

Îţi încurajează ambiţiile şi cariera

Dacă omul pe care îl alegi că soţ este alături de tine atunci când îţi găseşti un nou job sau începi singură o afacere, este fără îndoială un atu. Un bărbat care ştie cum să motiveze o femeie o va ajuta în progresele ei, îi va oferi suport şi înţelegere şi în mariaj.

Este amabil şi bine crescut

Un comportament amabil doar la începutul relaţiei se poate transforma uşor într-o povară greu de purtat. Dacă este o persoană educată şi amabilă, va păstra aceste caracteristici şi mai departe. Ai nevoie de un om care să te ajute când ţi-e greu, un om care să se poarte amabil şi în public dar şi acasă.

Citeşte şi: Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune soţii. O ai acasă? Preţuieşte-o toată viaţa

Are simţul umorului

Chiar dacă nu este un Adonis, un bărbat glumeţ este mereu în atenţia femeilor. Caracterul simpatic şi glumele care te fac să hohotesti nu sunt de neglijat. Atitudinea veselă şi optimistă în faţă vieţii este ideală pentru un viitor soţ. Când veţi traversa situaţii dificile în viaţă, o doză de umor va detensiona întotdeauna relaţia voastră.

Este ambiţios

Dacă simţi că bărbatul de lângă ţine face constant eforturi pentru a se perfecţiona şi îşi doreşte mereu mai mult, atunci sigur e bun de soţ. Un om ambiţios va obţine mereu tot ce îşi propune. Încearcă să nu îl pierzi şi încurajează-l şi tu să îşi urmeze visele.

Îşi respectă familia

Un bărbat amabil şi dedicat familiei sale va fi un bun soţ. Dacă îţi cunoaşte părinţii şi rudele şi este îndrăgit şi de ei, atunci cu siguranţă veţi forma şi voi o familie fericită. Nu uita că exemplele din familie contează enorm. Dacă părinţii lui sunt un cuplu echilibrat şi fericit, atunci aveţi şi voi şanse să le semănaţi. Un om care a rupt legăturile cu originea si familia trebuie analizat cu atenţie înainte de a te implica într-o relaţie cu el.

Reacţionează pozitiv la conflicte

Dacă ai avut ocazia să te cerţi şi ai constatat că interacţionează cu tine în mod elegant, atunci şi pe viitor va şti să gestioneze crizele şi conflictele. Fereşte-te de violenţă, chiar dacă pare un detaliu la început. Un om calm şi cumpătat este întotdeauna de preferat unui bărbat temperamental, indiferent cât de mult l-ai iubi.