Dar mulţi oameni care au o personalitate alfa nu realizează că cei din jurul lor se simt inconfortabil sau intimidaţi. Iată care sunt semnele după care recunoşti o persoană cu personalitate puternică:

Spun mereu ce gândesc

Când o persoană spune că vrea să audă adevărul, poate fi dificil ca cel din faţă să încerce să mintă. Oamenii cu personalitate alfa sunt cunoscuţi pentru faptul că ”nimeresc ţinta de la prima încercare”, şi uneori adevărul este foarte dureros.

Se cunosc foarte bine

Persoanele cu personalitate puternică sunt deseori extrovertite, dar ele cunosc foarte bine şi ţin cont de introspective. Acest lucru poate provoca un sentiment inconfortabil în ceilalţi când îşi dau seama că ştiu anumite lucruri şi că îşi pot imagina lucrurile mai repede, mai bine şi într-un mod mai eficient decât alte tipuri de personalităţi.

Văd soluţii acolo unde alţii văd numai probleme

În timp ce ceilalţi văd problema şi sunt îngrijoraţi, persoana cu personalitate puternică este acolo şi oferă soluţia. Ea poate vedea o problemă de la 100 de metri şi găseşte calea către succes într-un timp foarte scurt.

Toleranţa lor pentru ignoranţă este inexistentă

Pentru că spun ce cred şi ţin cont de ce spun, se aşteaptă ca cei din jur să facă acelaşi lucru. Oamenii care sunt ignoranţi nu au nicio şansă cu o persoană care are o personalitate puternică.

Sunt deschişi la lucrurile noi

Persoanele cu personalitate puternică au o dorinţă puternică de a încerca lucruri noi. Încrederea pe care o au în ei le permite să încerce şi să eşueze în mod repetat, fără să se deprime. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că le place să petreacă timp singuri, să călătorească şi să-şi asume riscuri. Cu toate acestea, o astfel de atitudine îi poate îndepărta pe  apropiaţi.


Credit foto: www.hackspirit.com