Dacă treci printr-o perioadă dificilă şi nu ştii cum să te raportezi la relaţia ta îţi propunem să descoperi care sunt semnele ce-ţi arată clar că partenerul tău te înşală. 
 
Partenerul tău are nevoie de intimitate
 
Să ai timp pentru tine într-o relaţie nu e nimic rău, însă atunci când partenerul tău îţi cere să renunţaţi la timpul petrecut împreună ori evită să ieşiţi împreună, aşa cum se întâmpla de obicei, ar trebui să te gândeşti că este posibil ca în viaţa lui să existe altcineva. 
 
Partenerul tău evită momentele intime
 
Dacă înainte vă bucuraţi din plin de momentele de intimitate, iar acum evită ori vrea să faceţi amor mai rar decât de obicei ar trebui să-ţi dea de gândit. Un alt semn ce poate trăda o infidelitate poate fi şi lipsa momentelelor de tandreţe. Astfel, dacă acesta evită să te mai sărute ori să te îmbrăţişeze ca altă dată ori este rece şi îşi varsă nervii acumulaţi la birou pe tine trebuie să iei în calcul varianta unei posibile infidelităţi. 
 
Partenerul tău evită să mai comunice cu tine
 
Se spune că o relaţie solidă este una caracterizată de iubire, respect şi comunicare. Ei bine, dacă ai observat că în ultima perioadă nu mai vorbiţi unul cu celălalt, că vă certaţi ori de câte ori încercaţi să purtaţi o discuţie banală trebuie să fii conştientă în relaţia voastră se întâmplă lucruri. Ba mai mult, în cazul în care partenerul tău s-a îndepărtat de tine ar trebui să ştii că posibilitatea ca altcineva să existe în viaţa lui este destul de mare. 

 
Partenerul tău are cheltuieli nejustificate
 
Un alt semn că te înşală pot fi cheltuielile nejustificate pe care le înregistrează partenerul tău. Astfel, dacă are întârzieri la plata facturilor ori îţi limitează accesul la extrasele de cont sau dreptul de retragere trebuie să ştii că este foarte posibil să fie implicat într-o altă relaţie.
 
De asemenea, în cazul în care petrece foarte mult timp online ori îşi modifică brusc stările de dispoziţie ori are prieteni noi, despre care nu ai auzit nimic până acum trebuie să iei în calcul posibilitatea ca acesta să fie implicat într-o altă relaţie.