Potrivit principiilor din numerologie, anul 2019 va fi influenţat de energia numărului 3, fiind un an al schimbărilor bruşte. Trebuie să încercaţi să trăiţi în acest moment, înconjuraţi-vă cu cei dragi şi distraţi-vă. În acest an veţi auzi multe glume bune, vă veţi distra.


Cum îţi calculezi anul personal

Fiecare dintre noi are un număr personal, extrem de important în numerologie. Acesta se adaugă la cifra 3, care înseamnă vibraţia anului, iar rezultatul va însemna calculul anului personal. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 23 august (8 + 2 + 3 = 13, 1 + 3 = 4) numărul tău de atitudine este 4. Apoi, adăugi numărul de atitudine la numărul anului curent. Deci, pentru 2019, adăugi 3, plus numărul de atitudine (3 + 4 = 7). Te vei afla un an personal 7 în 2019.


Anul personal 1: Timpul schimbărilor

Anul schimbărilor, în care toată munca va fi rasplătită în moduri deosebite şi interesante. Vei fi mai concentrat şi vei prelua controlul asupra lucrurilor importante care contează.Schimbări majore în carieră.

Anul personal 2: O nouă dragoste

Acesta este anul potrivit pentru iubire. Dacă aţi fost singuri de mult timp, în acest an veţi găsi persoană potrivită. Acesta este anul romantismului şi al uniunilor fericite. Dacă sunteţi într-o relaţie solidă, fie veţi găsi o nouă dragoste cu altcineva, fie veţi avea o intimitate reînnoită cu partenerul.

Anul personal 3: Strălucire şi carismă

Proiecte creative. Vocea voastră artistică va fi ascultată şi iubită. Visele au o şansă să devină realitate pentru voi.

Anul personal 4: Decizii serioase

Excelaţi la locul de muncă. Este un an prielnic vieţii profesionale, deci este momentul să construieşţi o fundaţie solidă pentru carieră. Alegeţi cu înţelepciune.

Anul personal 5: Anumite probleme depăşite

Probleme care trebuie depăşite şi dificultăţi de înfruntat. Nu lua nicio decizie importantă de modificare a vieţii în acest an, rişti să dai greş. Acesta nu este anul potrivit pentru a va asuma angajamente pe termen lung.

Anul personal 6: Oportunităţi mari

Schimbări pozitive în viaţă. O schimbare se refera practic la orice: de la căsătorie, de a avea un copil, până la a începe o afacere sau a cumpăra o casă. Este un moment pentru a prinde rădăcini şi a construi o viaţă solidă. Sunt mari schimbări aici, dar toate sunt bune.

Anul personal 7: Credinţa e pusă la încercare

Lucruri complicate, întrebări la care nu găsiţi răspuns. ”De ce eu?” va fi un latimotiv al existenţei voastre! Răspunsurile vor veni în stil mare!

Anul personal 8: Bune perspective financiare

Banii vor veni în abundenţă în acest an. Veţi găşi o slujbă bine plătită, o majorare de salariu, investiţii şi oportunităţi de afaceri! Succes total.

Anul personal 9: Succesul nu este departe

Anul succesului! Lucrurile bune sunt la orizont şi totul va merge ca pe roate în calea ta! Va fi un an cum nu ai mai avut niciodată!


Sursa: cespunastrele.ro