Serena Williams

Celebra tenismenă şi partenerul său de viaţă,Alexis Ohanian au aflat de curând că vor deveni părinţi pentru prima oară. Vestea a fost anunţată pe Snapchat-ul Serenei,aceasta arătându-şi burtica de 20 de săptămâni,într-o poză în care purta un costum de baie. Conform calculelor,a câştigat primul Grand Slam al anului,AustralianOpen,însărcinată fiind.

Citeşte şi:De ce e bine să te apuci de tenis

George Clooney

Se pare că lui George Clooney îi prieşte mariajul cu Amal,aceasta rămânând de curând însărcinată. Vestea a fost anunţată în luna februarie a acestui an şi ca bucuria să fie şi mai mare,cei doi aşteaptă nu unul,ci doi copii-vor avea gemeni!

Beyoncé

Deşi are o carieră de succes şi concerte pe bandă rulantă,cântăreaţaîl face pentru a doua oară tătic pe Jay Z. Beyonce este incredibil de fericită că va deveni iar mămică,în special că de această dată aşteaptă o pereche de gemeni.

Citeşte şi:Dieta lui Beyonce-cum slăbeşti 4-5 kilograme în 10 zile

Rosie Huntington

Faimosul iepuraş Victoria Secret’s s-a logodit cu Jason Statham,împreună cu care va avea şi un copil. Cuplul a ales să îşi împartă fericirea cu publicul care îi iubeşte printr-o poză postată pe contul său personal de Instagram.

Jimmy Kimmel

Cunoscutul prezentator a dat vestea telespectatorilor săi în direct,spunând că soţia lui poartă în pântece un copil. Jimmy Kimmel şi Molly McNearney mai au încă o fetiţă de 2 ani.

Ciara

Ciara a ales şi ea să dea marea veste precum celelalte colege ale sale tot pe Instagram,de ziua sa,anunţând că aşteaptă împreună cu Russell Wilson cel mai frumos dar pe care Dumnezeu îl poate oferi,şi anume,un copil.

Surse foto:snapchat,instyle.com