În loc să-ţi iei constant temperatura corpului sau să te ruinezi făcând dee teste de ovulaţie,mai bine profită de orice moment în care tu şi partenerul tău sunteţi împreună şi faceţi dragoste.

Este mult mai bine pentru voi,decât să vă programaţi orice raport sexual în funcţie de perioada de ovulaţie,programare care vă va omorî libidoul. În plus,cercetătorii sunt de părere că bărbaţii care fac sex de două-trei ori pe săptămână au un lichid seminal mai bogat comparativ cu cel al bărbaţilor care fac amor doar o dată pe sâptămână.

Motivul? Cercetătorii afirmă că ADN-ul spermei se poate deteriora dacă staţionează prea mult timp în corp.

Include în meniul tău cât mai multe fructe,legume şi peşte. Acestea au un conţinut bogat de acid folic,Omega 3 şi complexul de vimanine B. Peştele oceanic,fructele de mare,nucile,legumele verzi cu foi,fructele de pădure şi fructele uscate sunt alimente care nu trebuie să-ţi lipsească din dieta zilnică,dacă vrei să ai un bebeluş sănătos,frumos şi deştept.

Fă cât mai multă mişcare,deoarece o greutate prea mare scade cu 50 % şansa de a face un bebe. Şi acest sfat este valabil şi pentru soţul tău. Grăsimea corporală afectează un hormon esenţia numit ganodoliberinăl pentru ovulaţia regulată la femei şi pentru producere spermei la bărbaţi. Aşa că,măcar o dată în căsnicia ta,şi el este obligat să urce pe cântar şi să-şi ţină greutatea sub control.