Dacă vrei şi tu să ai parte de o astfel de viaţă minunată altături de partenerul tău,pe lângă iubire,înţelegere şi respect,există câteva lucruri pe care trebuie să le faci pentru ca în familia voastră să domnească dragostea şi armonia.

 

Sfaturi pentru o relaţie de lungă durată. Surprinde-ţi plăcut partenerul în fiecare zi

 

Pentru ca relaţiadintre voi să dureze foarte mult,fă ceva uimitor şi ieşit din comun în fiecare zi pentru iubitul tău. O cină romantică,un CD cu melodiile preferate sunt gesturi care se vor întipări în memoria lui.

 

Sfaturi pentru o relaţie de lungă durată. Uitaţi-vă unul în ochii celuilalt cât mai des

 

Multe cupluripar să facă acest lucru în mod natural,dar nu renunţa la acest comportament doar pentru că relaţia a avansat. Aceasta este o modalitate prin care poţi păstra romantismul în viaţa voastră şi este deosebit de puternică atunci când vă petreceţi nopţile împreună.

Sfaturi

pentru o relaţie de lungă durată. Condimentaţi-vă viaţa sexuală

 

Chiar dacă au trecut ceva ani de când sunteţi împreună,asta nu înseamnă că viaţa sexuală nu mai este importantă pentru voi. Din contra,pentru a scăpa de monotonie,inventează noi poziţii. În felul acesta,când lucrurile devin banale şi de rutină,un pic de noutate poate creşte anticiparea,ceea ce înseamnă că mai mulţi hormoni sunt secretaţi. Rezultatul? Sex mai palpitant pentru amândoi.

 

Sfaturi pentru o relaţie de lungă durată. Fă ceva ieşit din comun

 

Deşi nu mai sunteţi adolescenţi,asta nu înseamnă că nu mai puţeţi să vă simţiţi bine. Mergeţi cu rolele,cu balonul,săriţi cu paraşuta – puţină adrenalină vă ţine în priză şi întăreşte legătura dintre voi doi.

 

Sfaturi pentru o relaţie de lungă durată. Imortalizează momentele frumoase

 

Nu-ţi fie teamă să dai glas sentimentelor pe care le ai faţă de partenerul tău. Spune-i ce simţi în fiecare zi. Poţi să-i scrii câteva rânduri pe un post it şi să i-l ascunzi printre haine sau în buzunar. Cu siguranţă va aprecia gestul tău.