Vedeta din serialul Dădaca a vorbit celor de la The Huffington Post că, în tinereţea ei, a fost răpită de extratereştri. Şi nu i s-a întâmplat numai ei una ca asta! Ea susţine că şi fostul ei soţ, producătorul şi scenaristul serialului Happily Divorced, Peter Marc Jacobson, a fost şi el luat pe sus de creatori venite din alte lumi.

Ştiţi, e chiar amuzant, pentru că şi eu, şi Peter văzuserăm amândoi extratereştri înainte să ne cunoaştem şi făceau aceleaşi lucruri”, dezvăluie Fran cu toată seriozitatea. „Eram amândoi în liceu. După câţiva ani, ne-am întâlnit şi ne-am dat seama că avuseserăm aceeaşi experienţă amândoi. Cred că ne era destinat să ne întâlnim, de fapt. Amândoi avem aceeaşi cicatrice. Şi este exact aceeaşi cicatrice, în fix acelaşi loc.”

Actriţa a declarat că fostul ei soţ nu era chiar convins că experienţa lor cu extratereştri era absolut corectă, veridică şi e de părere că cicatricea ar fi putut fi făcută când a căzut apă fiebinte pe mâna lui sau când s-a lovit cu un burghiu. Totuşi ea are o cu totul altă abordare asupra acestui subiect. „I-am spus fostului meu soţ că asta vor şi extratareştrii să gândeşti, că nu s-a întâmplat niciodată întâlnirea cu ei, dar, îţi spun eu, pe mână avem amândoi cipul, dovada.”

O altă actriţă cunoscută, Lucy Liu, are şi ea o terorie care pare cât se poate de deplasată. Vedeta serialului Ally McBeal a avut o serie de relaţii sentimentale serioase în viaţa ei, are şi un băieţel, născut cu ajutorul unei mame surogat, însă susţine că a avut o experienţă amoroasă complet specială.