Simona Pătruleasa are o vară cu totul specială. Este în ultima lună de sarcină şi,de aceea,planurile ei de vacanţă sunt altele. Dacă până acum se pregătea de mare cu un bronz artificial,acum preferă bronzul natural.

„La 25 de ani,am exagerat cu mersul la solar. Abia mai târziu am realizat că nu este sănătos pentru piele. Am început să merg cam o dată pe lună şi în ultimul an deloc.

Acum prefer soarele,însă nu mă expun fără să aplic o cremă cu factor de protecţie mediu,deoarece am o piele destul de rezistentă şi nu mă cojesc”,ne-a mărturisit Simona,pentru Click pentru femei.

Vedeta ştirilor de la Kanal D din weekeend,de la ora 19:00,urmează să devină mamă în luna septembrie. Simona şi soţul ei,Sabin Ivanof (s-au căsătorit în 2008),trăiesc acest eveniment pentru prima dată şi aşteaptă o fetiţă.

Ea mai recomandă femeilor să profite de vară şi mai ales de soare,să nu plece la plajă fără crema de protecţie,să aibă o pedichiură impecabilă şi să îmbrace un costum de baie în care să se simtă bine.