Fac tot ce-miplace

De când suntsingură,pot să petrec cu prietenele până dimineaţa fără a trebui să majustific în faţa lui pentru ora la care am ajuns acasă”,mărturiseşte Elena,28de ani. „Mai mult,pot vorbi ore în şir la telefon cu mama sau cu prietenelefără a mă simţi prost pentru că nu-i acord lui atenţie”. Ela,27 de ani,sebucură de serile petrecute împreună cu prietenele sale:„Vedem un film,ne facemcâte o mască pentru ten... Cât mi-a lipsit asta!”. Timpul acordat răsfăţuluieste apreciat şi de Sonia,25 de ani:„Petrec ore întregi în baie şi redescopărcu plăcere măştile de argilă,manichiura franţuzească şi băile cu spumă”.

Mă gândesc lamine

„Serialelepreferate,cititul,călătoriile... Recuperez tot ce am pierdut până acum şiasta îmi face multă plăcere”,spune Monica,27 de ani. „Învăţ să rezolv singurăproblemele vieţii de zi cu zi,de la schimbatul unui bec la reparatul unuirobinet şi văd că pot să mă descurc perfect în orice situaţie. Asta îmi dămultă încredere în mine”,precizează Mara,23 de ani.

Scap decomplexe!

Pentru Ana,29 deani,a sta toată ziua în pijamale fără machiaj şi cu părul nearanjat este unlux pe care şi-l permite din nou. La fel şi pentru Giulia,20 de ani:„Mă îmbrac cu pijamalele preferate,chiardacă nu sunt la modă sau sexi”. Alte opinii? „Mănânc câtă ciocolată vreau,fărăsă mi se spună că ar trebui să fiu atenă la siluetă”,ne dezvăluie Gabi,28 de ani.

Eu decid!

Să faci ce vrei,când ai chef şi numai dacă vrei... Acum este momentul prielnic! Magdei,27 deani,îi place că poate conduce din nou fără a avea impresia că dă examenalături de un inspector crispat. Iulia,26 de ani,se uită la serialul preferatchiar şi în zilele în care este meci,iar când merge la cumpărături se bucură defaptul că poate alege de pe raft doar ce-i place ei. Lucia,28 de ani,savurează dimineţile în care poate să lenevească în voie:„Potdormi până târziu duminică dimineaţa. Nu mă mai trezeşte nimeni la 7 pentru aalerga cinci kilometri”.

Cuvintele pe carenu le mai auzi:

„Da,îţi vinebine rochia asta,dar treci mai încolo,nu văd la televizor!”,Laura,29 de ani.

„Ce mâncăm înseara asta?”,Rodica,29 de ani.

„Iar mergem la aităi?”,Emilia,27 de ani.

„În seara asta emeci”,Cecilia,25 de ani.

„Cred că s-aumplut coşul de rufe murdare”,Clara,28 de ani.

„Fac asta maitârziu”,Corina,30 de ani.