Familia regală este cunoscută pentru stilul de viaţă bogat în privilegii, însă ce nu ştiai, poate, este că aceste privilegii vin însoţite cu reguli şi preferinţe absurde pentru omul de rând. Sunt anumite lucruri de care se bucură membrii regali, în special Regina Angliei şi Prinţul Charles, cum ar fi încălzitul biscuiţilor şi consumul cartofilor, doar dacă au aceeaşi dimensiune.

De ce nu face Regina bătături de la pantofi noi

Regina Angliei nu se poate plânge că pantofii noi îi fac bătături dureroase, pentru că este cineva care poartă încălţămintea nouă, poate rigidă, înaintea Majestăţii Sale. De ce recurge la acest gest? Tocmai pentru ca pantofii să se lase şi să fie cât mai comozi pentru Regină.

Pantofii sport ai Prinţului Charles au şireturi speciale

Prinţul Charles are trei valeţi personali, cu totul dedicaţi în menţinerea unui standard înalt al garderobei princiare. Mai precis, aceştia au grijă ca şi pantofii sport ai prinţului să fie unii deosebiţi. Nu vorbim despre materialele din care sunt confecţionaţi şi nici de culori, ci de şireturile care completează încălţămintea. Aceastea trebuie să fie călcate cu fierul de călcat; şireturi încrucişate nu este o opţiune demnă de viitorul rege al Angliei.

Motivul pentru care sunt măsuraţi cartofii

Ştiai că masa regală poate fi compusă din feluri de mâncare cu cartofi, doar dacă legumele au aceeaşi dimensiune? Toţi cartofii sunt măsuraţi înainte de a fi serviţi la Palatul Buckingham. În felul acesta, invitaţii nu vor avea porţii mai mici sau mai mari.

Cum mănâncă Prinţul Charles biscuiţii

Prinţul Charles adoră să mănânce la finalul meselor, de cele mai multe ori, brânză şi biscuiţi. Însă biscuiţii trebuie serviţi într-un mod special. Cum prinţului îi place să mănânce biscuiţi încălziţi, care nu trebuie să fie nici prea fierbinţi, personalul din bucătărie are mereu pregătită o tigaie încălzită, pentru situaţiile când prinţului îi e poftă de biscuiţi calzi.

@shutterstock