Această băutură pe bază de scorţişoară,mărşi suc de lămâie este gata în mai puţin de 20 de minute,şi băută în fiecare zi,te menţine sănătoasă. Dacă încă nu ştiai despre ea,acum ai şansa s-o descoperi.

Ceea ce toată lumea ştie este că remediile naturale nu fac miracole singure. în plus,dietele detoxificante sunt la modă în această perioadă,dar trebuie să ştii câteva lucruri despre ele.

Înainte de toate,toate remediile naturale trebuie să fie mereu combinate cu un stil de viaţă sănătos. Dieta trebuie să fie echilibrată şi variată,şi trebuie evitat sedentarismul. De asemenea,trebuie să fii perseverentă dacă vrei să slăbeşti.

Beneficiul pe care-l are apa cu scorţişoară,măr şi suc de lămâie:

Această reţetă este pe bază de batoane de scorţişoară,două mere verzi şi suc de lămâie. Toate aceste ingrediente sunt sănătoase,şi atunci când sunt combinate,acţionează ca o magie.

Este bogată în antioxidanţi:Lămâia,mărul verde şi scorţişoara ne protejează de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi,iar polifenoliI sunt foarte buni pentru menţinerea sănătăţii inimii.

Antioxidanţii stimulează funcţiile organismului,protejează celulele sănătoase şi ficatul,fiind organul esenţial pentru slăbit. Totodată,aceste ingrediente folosite în băutură sunt scăzute în calorii.

Reţeta apei cu scorţişoară,măr şi suc de lămâie

Ai nevoie de:

-1 litru de apă
-2 mere verzi
-2 batoane de scorţişoară
-sucul de la o lămâie

Mod de preparare:

Pentru început,alegi două mere verzi,pe care le speli şi le tai felii,fără a îndepărta coaja. Stoarce sucul de lămâie şi adaugă-l în cana în care pui litrul de apă. Apoi,adaugi în apăfeliile de măr şi batoanele de scorţişoară. Amesteci bine în cana de sticlă cu o lingură şi o pui la frigider pentru o oră. O poţi lăsa şi peste noapte dacă vrei s-o laşi mai mult timp la macerat şi să te bucuri de proprietăţile acestor  3 ingrediente.

Începi a doua zi bând un pahar din această băutură înainte de fiecare masă principală a zilei. Vei vedea cât de bine te vei simţi. Pentru cele mai bune rezultate bea de 3 ori pe zi din această apă cu scorţişoară,suc de lămâie şi măr,timp de 15-20 de zile. În acest timp trebuie să ai o dietă echilibrată şi variată,bogată în legume şi fructe.

Credit foto:www.steptohealth.com