Berbec: sclava impulsurilor

Eşti o persoană impulsivă, care acţionează întotdeauna înainte să gândească şi, de cele mai multe ori, ajunge să regrete. Slăbiciunea ta este legată de profesie, întrucât nu ai răbdare să avansezi pe cale ierarhică şi vrei ca totul să se întâmple cu viteza luminii. Mereu grăbită şi nerăbdătoare, te supra soliciţi şi iei mereu asupra ta mai mult decât poţi duce.

Taur: la ordinea zilei cu bârfa

Nu rezişti tentaţiei de a-ţi băga nasul în treburile altora, mai ales când ai ceva de câştigat. În viziunea ta, trebuie să fii la curent cu tot ce se întâmplă, ca nimic să nu te poată lua prin surprindere. Unde mai pui că nici nu te poţi abţine când vine vorba de a păstra un secret.

Gemeni: orice pentru bani

Materialistă din fire, slăbiciunea ta este legată de bani. Când simţi că ai de câştigat dintr-o afacere, eşti dispusă să rişti totul fără nicio reţinere. Pur şi simplu, îţi sclipesc ochii când dai de perspectiva unor câştiguri financiare şi simţi că deţii controlul lumii. Îţi place să trăieşti în lux şi ai face compromisuri de ordin sentimental pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

Rac: în mrejele iubirii

Principala ta slăbiciune e reprezentată de emoţiile pe care le trăieşti la intensitate maximă. Fire sensibilă şi devotată, ai o slăbiciune pentru iubire, căci te îndrăgosteşti prea repede şi, de cele mai multe ori, rişti să fii rănită şi dezamăgită. Dacă nu are intenţii bune sau gânduri de viitor, partenerul poate profita de pe urma acestei sensibilităţi.

Leu: topită după complimente

Chiar dacă nu o recunoşti, eşti o persoană vanitoasă şi uşor egocentrică. Îţi place să te hrăneşti cu tot felul de complimente şi laude, mai ales dacă acestea vin din partea admiratorilor pe care îi îndrăgeşti la rândul tău. Se observă că nu rezişti în faţa vorbelor frumoase, ba chiar îţi pot schimba starea de spirit într-o secundă. Un om care va şti să te flateze poate obţine multe de la tine.

Fecioară: dornică de răzbunare

Ai o slăbiciune pentru răzbunare, aşa că vei face tot posibilul să îţi răsplăteşti inamicul cu aceeaşi monedă, dacă te simţi neîndreptăţită sau trădată. Oricât te-ar sfătui cei din jur să laşi deoparte dorinţa de a face rău, pur şi simplu nu te poţi abţine. Vrei să demonstrezi tuturor cât de periculoasă poţi fi.

Balanţă: prea iertătoare

Excelezi la capitolul slăbiciuni. Ierţi cu mare uşurinţă, oricât de mult rău ţi-ar fi făcut persoana respectivă. Mai mult decât atât, ai obiceiul de a-i şi ajuta pe cei care te-au rănit, când sunt la ananghie. Din această cauză, mulţi te consideră uşor de influenţat şi extrem de naivă.

Scorpion: gurmandă prin excelenţă

Când vine vorba de mâncare, nu te poţi abţine să nu le încerci pe toate. Ai o slăbiciune pentru mâncărurile fine, pe care nu oricine şi le poate permite. Deşi gătitul nu se numără neapărat printre pasiunile tale, îţi place să cheltuieşti mult pe mâncare, mai ales când vine vorba de ieşit în oraş. Curioasă din fire, eşti tentată să încerci până şi cele mai ciudate sortimente.

Săgetător: o împătimită a călătoriilor

Datorită personalităţii tale dinamice, reuşeşti să transformi orice slăbiciune într-un atu. Nu te laşi uşor ispitită, însă trebuie să recunoşti că nu rezişti tentaţiei când vine vorba de călătorii. Şi despre viaţa ta se poate spune că este o călătorie continuă, fiindcă în fiecare zi eşti în căutare de lucruri noi şi interesante.

Capricorn: prea multe sacrificii

Nu doar că îţi place să munceşti mult pentru tine şi să stai peste program, dar îţi place să tragi din greu şi pentru alţii. Nu contează că ei sunt mai leneşi sau că nu au horărârea ta. De aceea, seara te prinde muncind la tot felul de proiecte, chiar dacă la final nu tu vei culege toate laudele.

Vărsător: tentată să înşeli

Trebuie să recunoşti că nu eşti cea mai fidelă persoană, şi asta pentru că te plictiseşti repede şi simţi nevoia de noutate în viaţa ta. De aceea, există situaţii în care eşti tentată să îţi înşeli partenerul, ba chiar să îl părăseşti când nu te mai poţi preface.

Peşti: gata să evadezi

Te victimizezi şi ai o dorinţă permanentă de a scăpa de realitate. Îţi place să îţi construieşti propriul tău spaţiu, în care să evadezi ori de câte ori simţi nevoia. Nu accepţi ca cineva să îţi invadeze teritoriul şi eşti foarte greu de înţeles. Slăbiciunea ta are legătură cu toate complexele de care suferi.