Cum vor fi influenţate zodiile de intrarea soarelui în zodia Peştilor, află mai jos:

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

Berbec

Tranzitul Soarelui în Peşţi până pe 20 martie 2020 pentru ţine este o perioadă în care trebuie să stai sub radar. Intuiţia îţi este mult mai puternică acum, la fel şi abilitatea ta de a valorifica energiile colective. Februarie poate aduce unele blocaje de departe sau care au legătură cu unele instituţii educaţionale sau legale. Însă martie poate aduce multă susţinere din spatele scenei pentru carieră ta, potrivit sfatulparintilor.ro.

Taur
Tranzitul Soarelui în Peşţi până pe 20 martie 2020 pentru ţine pune o lumină puternică asupra implicarilor de grup, prieteniilor şi alianţelor. Evită negocieri finale în februarie. Martie însă este o bună perioadă să te conectezi cu prieteni ce te împuternicesc, mai ales dacă sunt de departe.

Gemeni

Tranzitul Soarelui în Peşti până pe 20 martie 2020 pentru ţine pune o lumina pe carieră, direcţia de viaţă şi imaginea publică. Februarie sub Peşti poate fi mai dificilă pentru afaceri, iar alţii pot să nu fie de acord cu planurile tale. Martie însă îţi poate aduce un plus financiar, un comision sau orice altă creştere în finanţe şi/sau carieră.

Rac
Tranzitul Soarelui în Peşţi până pe 20 martie 2020 pentru ţine îţi luminează moduri de a-ti extinde lumea prin educaţie, călătorii lungi şi publicarea muncii tale scrise. Februarie sub Peşti poate aduce unele obstacole în calea unor angajamente profesionale şi poate şi preocupări pentru sănătate. Însă martie sub Peşti este un timp excelent să cauţi un partener de orice natură va fi el.

Horoscop săptămâna 17-24 februarie 2020. O zodie câştigă bani din plin, alta ia decizii drastice

Leu

Tranzitul Soarelui în Peşti până pe 20 martie 2020 pentru tine pune accent pe relaţiile intime şi pe înţelegerile şi aranjamentele financiare. Februarie sub Peşti ar putea să aducă unele respingeri pe plan romantic sau dificultăţi financiare şi nu e un bun moment să îţi asumi riscuri. Martie însă poate aduce un bonus de la muncă sau o oportunitate pentru sănătatea ta.


Care sunt previziunile pentru celelalte zodii, află aici!