Lămâie împotriva petelor maronii

Acidul alfa-hidroxi din compoziţia lămâii este similiar compuşilor care se găsesc în cremele antiîmbătrânire. Acesta exfoliază blând stratul superficial al pielii,contribuind astfel la estomparea petelor care apar în urma îmbătrânirii premature a pielii.

Cum se foloseşte:Taie o lămâie în două şi freacă uşor zonele cu pete. Lasă să acţioneze timp de 10 minute,după care clăteşte faţa cu apă rece. Foloseşte acest remediu în fiecare zi,iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Creme cu peptide contra ridurilor

Peptidele sunt lanţuri de aminoacizi care contribuie la buna funcţionare a celulelor. Atunci când sunt adăugate în creme sau seruri,acestea au rolul de a estompa ridurile şi liniile fine de pe faţă.

Cum se folosesc:Crema se aplică pe pielea curată. De asemenea,se recomandă şi folosirea unei creme cu factor de protecţie+30,pentru a preveni efectele nocive ale soarelui.

Bandaje cu silicon pentru tratarea cicatricilor

Folosirea bandajelor cu silicon previn formarea cicatricilor şi le estompează chiar şi pe cele vechi.

Cum se folosesc:Bandajul se aplică pe zona afectată şi se lasă să acţioneze timp de o oră. Este de preferat să se îndepărteze înainte de a face baie. Pentru efecte vizibile,aplică câte un bandaj în fiecare zi,timp de 6-8 săptămâni,pentru a permite pileii să se refacă.