Sorin este o prezenţă discretă, însă de curând el a dezvăluit într-un interviu cum a cunoscut-o pe Anda Adam, cum s-au îndrăgostit şi cum a apărut vestea că vor avea un copil.

Citeşte şi: Horoscop săptămâna 9-15 decembrie cu Camelia Pătrăşcanu. Aceşti nativi vor câştiga bani cu nemiluita

"A fost foarte fericit pentru că noi oricum ne doream amândoi chestia asta. Am complotat amândoi la a face un copil. Nu a fost surprins, pentru că ne doream asta. Ne-am cunoscut cu 6 luni înainte să rămân însărcinată. Lucrurile bune se întâmplă repede, când oamenii sunt hotărâţi", a declarat Sorin, soţul Andei Adam.

În plus, Sorin şi Anda au planuri mari în continuare, căci vor să-i ofere lui Evelin un frăţior sau o surioară. 

Citeşte şi: What’s Up nu-şi revine din trauma divorţului de Simina? Artistul face declaraţii incredibile: „Plâng întruna”

"Evelin şi Anda sunt Universul meu.Sunt un om împlinit, dar tot timpul ne dorim în viaţă mai mult. Încă un frăţior ar fi minunat. Cel mai mult îşi doreşte Evelin, apoi eu, apoi Anda! Glumesc, dar... Doamne ajută! Suntem oricum familia completă, să fim sănătoşi că în rest le facem pe toate", a mai spus Sorin, în prezenţa Andei Adam, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.