Zilele trecute, Gloria Estefan a participat împreună cu o parte din familia ei la o emisiune în care s-au făcut nişte dezvăluiri fără precedent. Astfel, cântăreaţa a adus în discuţie deceniile cumplite pe care le-a îndurat ţara ei natală, Cuba, dar şi propria experienţă a cântăreţei născute în Havana, Cuba.

„El a încercat atât de multe variante de-a te scoate pe tine, dar şi pe tatăl şi fratele tău din ţară, după ce mama ta a murit...”, i-a dezvăluit Gloria (64) lui Lili (54), nepoata soţului ei, Emilio Estefan.

„Ţin minte când tatăl meu mi-a spus că tu îţi riscai viaţa ca să ne salvezi pe noi”, i-a răspuns Lili. În acel moment al discuţiei, Gloria şi-a amintit cum soţul ei, Emilio (68), s-a urcat într-o barcă minusculă pentru a evada de pe insulă.   

“Nu pleci pe ocean într-o barcă de 6m!”, spune Gloria siderată. „Niciunul dintre ei nu ştia ce face şi bineînţeles că au rămas, la un moment dat, fără benzină”, a continuat ea povestea.


„Timp de 10 zile au fost pierduţi în ocean şi tot ce auzeam eu era că barca Popeye, că aşa se numea, era pierdută, iar eu eram însărcinată şi nu ştiam nimic ce se întâmpla”, mărturiseşte vedeta în timpul emisiunii cu pricina.


În episodul următor, familia Estefan va vorbi despre experienţele îngrozitoare pe care cubanezii le trăiesc în momentul de faţă în ţara lor şi cum au reuşit ei să emigreze din ţara lor natală în urmă cu decenii în urmă.  


Gloria a devenit cetăţean american în 1974 sub numele Gloria Garcia Fajardo.

Foto - Shutterstock