Şi tocmai acel rol care i-a propulsat lui Jen cariera la Hollywood avea s-o recomande pe Garner drept colaboratorul ideal pentru CIA şi-n viaţa reală, nu numai pe micul ecran. Pentru că starul hollywoodian a fost contactat, la un moment dat, de Serviciul de Inteligenţă american, iar vedeta n-a putut refuza propunerea lor interesantă. Despre ce a fost vorba mai exact?

În 2003, atât Jennifer Garner, cât şi show-ul TV în care apărea ea erau la mare căutare. Succesul serialului era atât de mare, încât producătorii lui au decis să profite comercial cât mai mult de el, scoţând pe piaţă până şi un joc video cu agentul dublu Sidney Bristow. Însă nu numai publicul şi presa erau interesaţi de personajul principal al serialului, ci şi CIA.

Garner a recunoscut, în timpul unui interviu oferit celor de la The Hollywood Reporter, în octombrie 2003, că CIA a contactat-o şi-n viaţa de zi cu zi, nu numai în serial şi i-a făcut o propunere de nerefuzat – să apară într-un filmuleţ de recrutare, care să fie ulterior urmărit de studenţii absolvenţi.