La Toya Jackson,un roman inspirat de realitate

Una dintre surorile răposatului Rege Pop, La Toya, a pus pe hârtie povestea intrigantă a familiei sale, dar şi un memoriu menit să-i inspire pe cei care trec prin momente grele în viaţă. Toate episoadele dureroase prezentate în carte duc la concluzia că, de cele mai multe ori, faima şi banii îţi pot fi fatale.

Tori Spelling te învaţă să-ţi organizezi petrecerile

Se pare că pasiunea, creativitatea şi planificarea inteligentă sunt ingredientele indispensabile pentru a putea fi gazda unei petreceri cu adevărat reuşite. Tori împărtăşeşte câteva sfaturi, trucuri şi anecdote de la seratele sale pline de succes (dar şi câteva rateuri epice). Prin această carte obţii practic un organizator de petreceri, la un preţ infim. Sunt „acoperite“ toate elementele de bază, de la descoperirea unor noi motive de sărbătoare şi până la alegerea unui concept de decorare. Nici aranjamentele florale nu sunt uitate!

Sophia Loren îţi prezintă reţete şi amintiri dragi

Una dintre cele mai faimoase actriţe din lume îţi dezvăluie minunate reţete gastronomice (100 la număr), adunate de-a lungul vremii, din diverse regiuni ale Italiei. De la supe de fasole din Toscana, la risotto din Veneţia, pizza de Napoli, fiecare reţetă este completă şi însoţită de anecdote personale. Toate poveştile relatate se bazează pe alimente simple, Sofia făcând referire la arome şi la gusturi dragi, aşa cum şi le aminteşte ea din bucătăria bunicii sau de prin locurile colindate. Fotografiile sunt din arhiva personală a actriţei (de epocă, dar şi actuale), toate alese pentru a facilita „instruirea“ culinară.

Arnold Schwarzenegger,un volum cu „învăţăminte“ personale

În cartea sa autobiografică, Schwarzenegger ne învaţă să trăim „visul american“: alegi un ţel măreţ, munceşti mult ca să devină realitate, ţinteşti sus şi nu permiţi nimănui să-ţi stea în cale. Tot din carte aflăm şi ce s-a întâmplat cu soţia şi cu familia lui. Anularea căsniciei de 25 de ani cu Maria Shriver a fost rezultatul secretului pe care actorul n-ar fi trebuit să-l ţină ascuns: un copil din flori. Iată deci o carte plină de confesiuni şi de experienţe-exemplu!

Jane Fonda „comercializează“ sfaturi de viaţă

Lucrarea cu care frumoasa actriţă Jane Fonda se mândreşte cuprinde o compilaţie interesantă de amintiri şi de experienţe personale însoţite de învăţăminte menite să te ajute în cuplu şi în orice alte situaţii din viaţă. Este ca şi cum ai vorbi cu cea mai bună prietenă a ta. Onestitatea actriţei face ca anecdotele ei să fie convingătoare, mai ales că şi tonul cărţii este unul pozitiv.

Gwyneth Paltrow este autoarea unei cărţi de bucate

Din volumul frumoasei blonde, aflăm că, în urma unui diagnostic „sumbru“, Gwyneth se confruntă cu un deficit de vitamina D, anemie şi glande suprarenale iritate. Doctorul i-a recomandat un regim alimentar strict, din care lipsesc acum grâul, laptele, alcoolul, cofeina, ouăle, zahărul, fructele de mare, cartofii, carnea şi soia... nu doar pentru câteva săptămâni, ci pe viaţă. De aceea, vedeta a redactat cartea cu scopul de a găsi variante sănătoase pentru mesele copioase. Fiecare reţetă vine şi cu informaţii suplimentare, astfel încât cei care urmează diverse diete pot integra trucurile în alimentaţia lor.