VictoriaBeckham, regina cumpărăturilor

Victoria Beckham a cheltuit iarna aceasta la Milano, într-o singură şedinţă de cumpărături, aproximativ 800.000de dolari. Aflata în oraş pentru a-şi vizita soţul,David Backham, Victoria nu a putut rezista tentaţiei de a intra în magazinele de lux. Ce şi-a cumpărat? 20 de perechi de pantofi Dolce&Gabbana, 12 perechi de ochelari de soare Versace şi un ceas Rolex care se pare că a costat nu mai puţin de 630.000 de dolari. Vedeta îşi dă seama că sumele pe care le dă pentru cumprături sunt exagerate, dar se consolează cu ideea că aşa ajută economia: „Recunosc că obişnuiesc să cheltuiesc prea mult. Cu cât am mai mult, cu atât îmi doresc mai mult. Când sunt la Milano, nu ştiu cum să rezist. Parcă toate lucrurile din magazin îmi spun "cumpără-mă, cumpără-mă"”.

Amy Winehouse şi cumpărăturile ca terapie

Amy Winehouse se străduieşte să se lasede droguri. Însă ea a căzut într-o altă extremă, devenind dependentă de cumpărături. Tatal ei a declarat pentru o revistă internaţională că este mândru că fiica lui s-a putut lasa de droguri, dar că aceasta se recuperează în prezent mergând la cumpărături. Şi dacă se întâmplă să intre într-un magazin de lenjerie intimă, iese de acolo cu produse în valoare de 3.000 de lire sterline.

Lindsay Lohan a încercat să se trateze

Potrivit unei reviste americane, LindsayLohan cheltuieşte aproximativ un milion de dolari pe an pentru haine şi accesorii. În dulapurile ei se găsesc rochii prada valorând 8.000 de dolari fiecare şi genţi Balenciaga de 2.000 de dolari. Stilistul ei spune că are atâtea haineîncât nu ajunge să la poarte pe toate. Deşi umblă vorba că ar fi încercat să-şi trateze dependenţa de cumpărături prin hipnoză, vedeta a declarat că toate acestea nu sunt decât nişte minciuni.