Trecem cu vedere că el i-a scris ei numele greşit în carte, important e că rockerul a ţinut să precizeze porecla pe care i-o dăduse ei - Little Bo Peep, care face trimitere directă la partidele lor de amor pe care amorezii le aveau adesea în public. Însă Steven a omis câteva detalii interesante legate de idila lor...

Tânăra şi-a dorit să-şi facă cunoscută versiunea ei a poveştii, aşadar a vorbit pentru site-ul Life despre aventura cu celebrul muzician. După cum ne-a informat chiar ea, Julia n-avea mai mult de 16 ani când l-a întâlnit pe Tyler. Ea provenea dintr-o familie destrămată şi recunoaşte că şi-a început povestea de amor cu Steven din momentul în care mama ei i-a făcut-o cadou celebrului rocker.

Mama Juliei a semnat, de bunăvoie şi nesilită de nimeni, actele care i-o încredinţau lui Tyler pe fiica ei minoră. Adică l-a făcut pe acesta tutorele legal al Juliei. Mai mult, Holcomb susţine că era deja însărcinată cu copilul acestuia când liderul trupei Aerosmith a cerut-o de soţie.

Totuşi planul lor minunat de a-şi petrece toată viaţa împreună s-a năruit mai repede decât ar fi crezut ei posibil. Cei doi amorezi n-au devenit familia fericită la care visau din simplul motiv că bunica muzicianului a refuzat să-i dea nepotului ei inelul său pentru ca acesta să i-l ofere iubitei lui adolescente la inel de logodnă. Iar acesta n-a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat tinerei!