Crezi că sexul nu mai are secrete pentrutine? Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre sex.

Prea multă relaxare blochează orgasmul

Pentru ca excitaţia fizică şi psihică săcrească,este nevoie de o anumită tensiune musculară. Când femeia este prearelaxată,fără niciun pic de tensiune la nivelul muşchilor,este prea “moale”pentru a provoca energia orgasmului.

Baia caldă optimizează plăcerea

Pentru a avea parte de o experienţă sexualăca la carte,fă o baie caldă înainte. Căldura creşte fluxul sanguin cătreorganele sexuale. În această situaţie,vaginul se lubrifiază mai bine,iar ţesuturilesunt mai sensibile. Iar rezultatul este cel scontat:plăcerea devine maiintensă.

Bărbaţii au nevoie de o pauză

Bărbaţii au nevoie de 30-45 de minutepentru a fi în stare să ejaculeze din nou. Două ejaculări consecutive suntcazuri rare care depind de nivelul de excitare şi de capacitatea fizică de a nuadormi. Asta deoarece în timpul orgasmului masculin sunt eliberate substanţeendorfine care provoacă somnul.

Plăcerea feminină depinde de preludiu

Se spune că 80 la sută din femei au nevoiede mângâieri clitoridiene pentru a ajunge la extaz. Iată de ce bărbaţii artrebui să nu “ignore” această etapă,chiar dacă lor nu le provoacă plăcereafizică pe care o resimt în timpul sexului.

Într-o jumătate de oră se ard 180 decalorii

În timpul unui act sexual cu o durată de ojumătate de oră se ard 180 de calorii,echivalând cu parcurgerea a 5 kmalergând sau cu o şedinţă intensă de aerobic. Asta deoarece şi când facidragoste transpiri,te mişti,iar ritmul cardiac creşte. Un mod cât se poate deplăcut,aşadar,de a face sport şi de a rămâne în formă.