Află ce mască de faţă ţi se potriveşte!

1 70888 original jpg jpeg

În funcţie de tipul de ten pe care-l avem, este bine să găsim soluţii de curăţare şi de îngrijire adecvate. Îţi propun o serie de amestecuri faciale numai bune pentru un ten sănătos!

Ten grassau predispus la acnee:mască cuaspirină

Dacă nu eşti alergică la aspirină şi dacă ai tenul gras sau predispus la acnee,încearcă această mască facială inedită. Acidul salicilic din aspirină combate acneea mai bine decât te-ai aştepta. Cu dosul unei linguri,pisează patru pastile de aspirină,până obţii un praf. Adaugă apă pentru a crea o pastă.

Dacă preferi o mască mai groasă,adaugă un pic de miere. Amestecă ingredientele şi aplică pasta de aspirină,pe faţa curată,uscată,asigurându-te că eviţi ochii şi nările. Lasă 10 minute,apoi spală şi bucură-te de un ten curat!

Pieleuscată:mască cu Avocado

Uleiurile grase din fructul de avocado sunt foarte bune pentru hidratarea pielii uscate. Pasează o jumătate de avocado până obţii o cremă. Adaugă o lingură de miere şi un agent de curăţare,pentru a amesteca.

Dacă ai pielea iritată,adaugă un pic de iaurt simplu,pentru un efect liniştitor. Dacă pielea ta are nevoie de şi mai multă umiditate,adaugă un sfert de ceaşcă de ulei de măsline. După ce ai amestecat toate ingredientele,aplică masca pe faţă şi pe gât şi las-o să acţioneze timp de 15-20 de minute.

Piele obosită:suc de lămâie şi sare de mare

O mască facială făcută din suc de lămâie şi sare de mare nu numai că miroase foarte bine,dar este şi simplu de făcut şi întinereşte pielea tenului! Combină un sfert de cană de sare de mare cu puţin suc de lămâie.

Ţine de tine dacă vrei o mască mai moale,caz în care ai putea adăuga lămâie. Aplică pasta pe faţă,evitând zonele sensibile. Închide ochii şi relaxează-te timp de câteva minute. La final,clăteşte cu apă călduţă!

Piele iritatăsau arsă de soare? Masca din iaurt o regenerează!

Este cea mai sigură mască calmantă pentru pielea iritată şi este atât de simplu de făcut. Aplică o ceaşcă de iaurt pe faţa curată şi uscată. Aşteaptă timp de 15-20 de minute şi apoi spală cu apa caldă. Acidul lactic din iaurt calmeză pielea,iar probioticele vindecă în mod natural pielea iritată. Dacă ai stat prea mult în soare,pune în iaurt şi două linguriţe de aloe.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg