Andreea Balan, Ambasador CupioGels® (P)

1 65350 original jpg jpeg

Andreea Balan, este, de curând, Ambasadorul gelurilor UV Cupio, pe care le foloseşte de ani de zile.CupioGels® include toate produsele necesare unei manichiuri impecabile şi ultimele noutăţi în materie de geluri UV, iar Andreea este un client fidel.

““Am ales produsele Cupio® cu mult înainte să existe o colaborare,de ani de zile imi fac singură unghiile acasă. Acum câţiva ani eram foarte atentă la doamnele care imi făceau unghiile la salon şi am învăţat cum se face. Am cautat pe Google geluri/unghii false şi dintre toate rezultatele,site-ul Cupio m-a convins. Am comandat tot ce îmi trebuia. Şi de cinci ani îmi fac singură unghiile acasă. Am ales produsele Cupio® pentru că sunt foarte bune,sunt profesionale dar şi pentru uz casnic,în acelaşi timp.

In showbiz,muzica,televiziune,pe scena,la evenimente,imaginea conteaza foarte mult. Talentul este cel care m-a pus unde sunt,insa imaginea mea e foarte importanta. Si asta include unghiile. De fiecare data cand intalnesc pe cineva,dau mana cu persoana respectiva si conteaza foarte mult cat de ingrijita esti,cat de mult te respetţi pe tine si cred ca am si o datorie fata de publicul meu,vreau sa le arat ca poti fi frumoasa,atat pe dinauntru,cat si pe dinafara.. si totul vine de la sine,mai departe. Insa manichiura si unghiile sunt la fel de importante precum parul sau machiajul.

Ma bucur sa fiu ambasadorul unui brand si al unor produse in care chiar cred si le folosesc de ani buni. Simt ca mi se potriveste si ca asocierea dintre mine si Cupio este una credibila,fiind fidela produselor de multi ani. Iar prin tutorialele video si foto pe care le-am pregatit,veti vedea pas cu pas cum sa aveti manichiura care este in trend in toamna-iarna. Fanii mei isi doresc foarte tare sa afle cum imi fac parul,cum ma machiez,cum imi fac unghiile iar campania Cupio raspunde acestor nevoi…”Andreea Balan

Cupio ofera deja,in exclusivitate,tutoriale video si step by step-uri ce le ajuta pe doamne si domnisoare sa-si realizeze manichiurile preferate ale vedetei,precum si articole prin care sa o cunoastem mai bine pe artista si pe femeia mereu surprinzatoare,Andreea Balan.

Vizioneaza chiar acum un tutorial ce iti dezvaluie pas cu pas,cum se realizeaza una dintre manichiurile preferate ale Andreei Balan,in ton cu nuantele parului: 

www.cupio.ro



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg