Apa de orez face minuni pentru ten şi păr

1 64434 original jpg jpeg

În multe părţi ale lumii, orezul este folosit ca un instrument cu numeroase beneficii asupra frumuseţii. De aceea, ţi-am pregătit două reţete uşor de preparat, care fac minuni pentru piele şi păr.

Orezul este un absorbant natural al uleiului şi are proprietăţi antiîmbătrânire. Este cunoscut faptul că acesta calmează şi exfoliază pielea,lăsând-o moale şi fină la atingere. Nu numai că acest ingredient folosit cu precădere în bucătărie face minuni pentru piele,dar face şi ca părul să arate mai sănătos. Orezul conţine inozitol,un carbohidrat care poate repara părul deteriorat şi îl protejează de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Mască de faţă cu orez

Ai nevoie de:

Un pumn de orez

Apă

O dischetă demachiantă

Cum se prepară

Spală orezul pentru a elimina murdăria. Aruncă apa şi înlocuieşte-o cu apă foarte rece. Acoperă vasul,agită-l şi lasă-l deoparte 10 minute. Strecoară amestecul şi pune orezul într-un recipient separat. Îmbibă discheta demachiantă în apa rămasă şi tamponează faţa. Lasă lichidul să acţioneze între 5 şi 10 minute.

Apă de orez pentru păr

Apa de orez obţinută ca în reţeta de mai sus faci minuni şi asupra părului deteriorat. După şamponare,toarnă apă peste păr şi scalp şi masează. Poţi să adaugi una sau două picături de ulei esenţial preferat. Lasă lichidul să acţioneze de la 5 până la 10 minute,după care clăteşte cu apă din abundenţă. Urmează procedeul de două ori pe săptămână.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg