Ce ceaiuri sunt bune pentru ten. Top 5 recomandări

1 70378 original jpg jpeg

Ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul, deci şi pentru ten. În acest articol vă arătăm ce ceaiuri sunt bune pentru ten? Top 5 recomandări.

Dintotdeauna femeile s-au tratat pentru diverse afecţiuni ale pielii şi pentru frumuseţea pielii cu plante. Cremele de astăzi,cele mai bune,sunt făcute pe bază de extract de plante. Iar ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul,deci şi pentru ten.

Iată top 5 recomandări de ceaiuri pentru ten. Sunt bune atât pentru un ten fără acnee sau alte bubiţe şi coşuri,dar şi pentru un ten strălucitor,curat şi luminos.

Este bine de ştiut că aceste plante sunt foarte bune şi pentru dermatopatii. O cană de ceai în fiecare zi asigură hidratarea tenului şi pielii şi funcţionarea bună a organismului.

Ce ceaiuri sunt bune pentru ten – ceaiul de brusture

Datorită acţiunii sale diuretic-depurativă,detoxifiant-stimulantă a secreţiilor hepato-biliare,ceaiul de brusture acţionează în diferite dermatopatii,cum sunt acneea,furunculozele,dermatitele seboreice. Rădăcina de brusture conţine fibre dietetice vegetale,având acţiune anti inflamatoare şi antioxidantă.

Acizii cafeil-chinici  din brusture protejează colagenul cutanat de efectele produse de expunerea la lumina solară directă şi a rezelor U.V. şi inhibă hialurodinaza,enzimă ce răspunde de deteriorarea ţesuturilor cutanate şi subcutanate,specifice dermatopatiilor.

Aşadar,dacă vrei un ten fără probleme şi o piele fină de bebeluş,încearcă o cură de ceai de brusture de câteva săptămâni şi ai să vezi cum ţi se va uniformiza şi cum va străluci tenul şi pielea.

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg