Ceai de muşeţel pentru păr. Elimină mătreaţa şi deschide culoarea

1 72938 original jpg jpeg

Muşeţelul în diverse tratamente capilare sau pentru ten este un ingredient foarte cunoscut şi folosit de foarte multă vreme. Şampoanele şi cremele pe bază de muşeţel sunt foarte la modă, ceea ce nu este de mirare, muşeţelul este o plantă minune cu efecte deosebite atât în uzul intern, cât şi în uzul extern. Iată de ce să foloseşti ceai de muşeţel pentru păr.

Beneficiile muşeţelului

Muşeţelul în diverse tratamente capilare sau pentru ten este un ingredient foarte cunoscut şi folosit de foarte multă vreme. Şampoanele şi cremele pe bază de muşeţel sunt foarte la modă,ceea ce nu este de mirare,muşeţelul este o plantă minune cu efecte deosebite atât în uzul intern,cât şi în uzul extern. Un ceai de muşeţel pentru păr poate face adevărate minuni.

Ceaiul de muşeţel a fost apreciat pentru proprietăţile lui de egipteni,care dădeau ofrandă muşeţel Soarelui,iar medicii Greciei antice prescriau flori de muşeţel pentru febră şi împotriva maladiilor ginecologice. Planta are o puternică acţiune calmantă atât la nivel intern,cât şi extern,fiind utilizat în diverse afecţiuni.

Ceai de muşeţel pentru păr – proprietăţi interne şi externe ale plantei

Intern ajută la durerile menstruale,spasme şi crampe,dureri abdominale,ulcere gastrice şi duodenale,agitaţie nervoasă,insomnii. Extern,este folosit cu succes în eczeme,iritaţii cutanate,iritaţii ale zonei genitale,tratează cu succes hemoroizii,durere provocată de afte,alergii,mucozităţi,ochi obosiţi,ten acneic şi pielea capului sensibilă,mătreaţă şi coji ale scalpului.

Datorită substanţelor antibacteriene,ceaiul de muşeţel face minuni la nivelul scalpului,mai ales dacă ai un scalp încărcat şi faci foarte des coji şi mătreaţă. Sănătatea părului se menţine foarte frumos cu ajutorul ceaiului de muşeţel. Dacă ai posibilitatea,după spălarea părului cu şampon,foloseşte pentru clătire ceai de muşeţel pentru păr şi apă de ploaie. Acestea ajută la curăţarea scalpului gras,la eliminarea mătreţei,la sănătatea părului prin stimularea creşterii.

Ceai de muşeţel pentru păr – elimină mătreaţa şi deschide-ţi părul în mod natural

Pentru femeile blonde,care vor să obţină o culoare mai deschisă,mai caldă pentru păr,dar nu vor să se vopsească,spălările dese cu ceai de muşeţel pentru păr sunt recomandate. Pe lângă sănătatea scalpului,părul se deschide în nuanţe foarte plăcute.

Chiar şi persoanele cu păr şaten deschis pot folosi acest remediu de decolorare naturală a părului,rezultatele se vor vedea în timp. Se recomandă folosirea ceaiul de muşeţel împreună cu cel de gălbenele,să fie foarte concentrat şi să se păstreze pe timpul nopţii. Abia dimineaţa se va clăti părul.  Oricum,dacă nu se deschide culoarea părului prea mult,măcar îţi păstrezi podoaba capilară cât mai frumoasă şi sănătoasă.

Pielea sensibilă a scalpului va fi calmată şi protejată cu ceai de muşeţel pentru păr. În plus,va da o strălucire excelentă părului blond şi castaniu dacă este folosit des. 



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg