Cum aplici crema autobronzantă?

1 65115 original jpg jpeg

Vrei să te bronzezi fără să faci plajă? Optează pentru o cremă autobronzantă. Iată câţiva paşi esenţiali în aplicarea ei.

1. Exfoliere

Înainte de aplicarea cremei autobronzante,pentru un bronz cât mai uniform,ai nevoie de o exfoliere blândă a pielii tale. Foloseşte un gel de duş cu particule abrazive sau pune pe un burete o linguriţă de zahar sau de mălai. Spală-te (folosind mişcări blânde) cu acesta pe tot corpul. Insistă la încheieturi.

2. Hidratare

După ce te-ai şters bine cu un prosop moale de bumbac aplică un strat,pe tot corpul,de loţiune sau cremă hidratantă. În comerţ există deja câteva tipuri care au deja pigmenţi de colorare (mai slabi decât cei din loţiunea autobronzantă). Acest lucru te va ajuta să obţii un bronz frumos,uniform.

Pentru faţă şi decolteu urmează aceeaşi paşi,iar pentru o aplicare mai uniformă a cremei autobronzante utilizează un burete (foloseşte numai produse adaptate tipului tău de piele,autobronzant special pentru faţă şi decolteu) .

3. Masaj

După ce ai aplicat pe toate zonele corpului cremă autobronzantă încearcă să te masezi astfel încât emulsia să se absoarbă cât mai bine în piele. Înlătură excesul cu o dischetă demachiantă sau cu un şerveţel şi nu te îmbrăca până ce aceasta nu s-a absorbit complet în piele.

4. Pentru un aspect cât mai natural

Dacă vrei să creezi un aspect cât mai natural foloseşte pentru umeri,gât sau braţe un stat de cremă autobronzantă mai închisă la culoare (de regulă,pe zonele mai reliefate ale corpului soarele te prinde mai puternic).

5. Machiaj în culori arămii

Îţi doreşti un aspect cât mai natural? Optează pentru produsele speciale de machiaj din gama “bronze”. Pentru obraji aplică o pudră în nuanţe mai calde,dar care să nu-ţi închidă nuanţa iniaţială a cremei autobronzante. Pentru buze foloseşte un ruj mat,care să nu difere foarte mult de nuanţa naturală,iar pentru pleoape foloseşte un fard nu prea sclipitor,în nuanţe de maro şi bej.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg