Cum obţii un bronz de durată

1 68316 original jpg jpeg

Dacă vrei să păstrezi acel aspect auriu al pielii, pe faţă şi corp, află că acum este mult mai uşor! Poţi găsi produse de calitate, destinate îngrijirii pielii bronzate, chiar dacă ai de obicei alergii şi piele sensibilă. Iată câteva sfaturi interesante!

Reîmprospătează bronzul

Pentru a te bucura de bronzul pielii tale pentru mai mult timp,fă-ţi de cel puţin o dată pe săptămână un peeling. Sună ciudat? Fii fără grijă,pielea nu-şi va pierde din culoare,dar va deveni mai arămie.

Deşi nu crezi,pielea îşi recapătă culoarea după îndepărtarea celulelor moarte. Este recomandat ca după fiecare duş să foloseşti o loţiune special concepută pentru pielea bronzată (”loţiune după plajă”),în loc de o cremă hidratantă normală.

Cum accentuezi bronzul

Când vii din vacanţă,este recomandat să foloseşti o cremă hidratantă de corp sau o cremă de intensificare a bronzului. O poţi folosi zi de zi,crescând astfel rezistenţa bronzului tău.

Aceste produse îţi ajută pielea să se regenereze după lunile de vară,deoarece conţin ingrediente de hidratare,cum ar fi untul de shea sau pantenolul.

Bronzinstant

Dacă ai pielea deschisă la culoare foloseşte un autobronzant. Consistenţa produselor de acest fel este numai bună,chiar şi pentru începători,garantând o aplicare uniformă.

Dacă foloseşti un autobronzant pentru prima dată,alege unul cu pigment maroniu în compoziţie,astfel ca să-ţi poţi da seama uşor de zonele neacoperite.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg