Cum să ai ochi albaştri, în 20 de secunde

1 69331 original jpg jpeg

Vrei să ai ochi albaştri în doar câteva secunde? Ei bine, acest lucru va fi posibil cât de curând. Un tratament cu laser, care are capacitatea de a schimba culoarea ochilor pacienţilor, a fost conceput de curând de un medic american şi se află în perioada de testare.

Procedura se bazează pe un sistem computerizat de scanare,care fotografiază irisul şi apoi identifică zonele care trebuie să fie „tratate", anunţă iniţiatorul proiectului, citat de Mediafax.

Medicii lansează apoi raze laser, folosind un tipar specific fiecărui pacient, acţionând, pe rând, asupra unei zone selectate de pe iris. După ce toate zonele selecţionate au fost atinse cu aceste fascicule de raze laser, procedura este reluată de câteva ori.

Tratamentul durează 20 de secunde

„Razele laser agită pigmentul de la suprafaţa irisului. Folosim două frecvenţe care sunt absorbite de pigmentul care dă culoarea închisă a ochilor, iar acestea sunt absorbite complet. Aşadar, nu există niciun pericol de a vătăma restul ochiului",a explicat Gregg Homer,preşedintele companiei care se ocupă de acest proiect medical.

După prima săptămână de tratament,culoarea ochilor devine mai închisă,pe măsură ce ţesutul îşi schimbă caracteristicile. Ulterior,după un interval de 1-3 săptămâni începe să apară culoarea albastră la nivelul irisului.

Tratamentul este ireversibil

Dacă decizi că vrei să-ţi schimbi culoarea ochilor în albastru,decizia este ireversibilă.Până acum,procedura a fost testată pe un număr de 17 persoane. Toţi oamenii au avut deficienţe de vedere.

Medicii oftalmologi avertizează asupra riscurilor unui astfel de tratament,deoarece distrugerea pigmentului din ochi poate să conducă la apariţia unor afecţiuni oculare,dacă razele de lumină ajung într-o cantitate prea mare la nivelul retinei.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg