Deodorantele naturale previn iritaţiile

1 58670 original jpg jpeg

Ai pielea sensibilă şi te ustură subraţul după ce te-ai dat cu spray? Optează pentru deodorantele din plante. Astfel, eviţi substanţele toxice şi previi iritaţiile cutanate. Iată câteva sugestii!

Deodorantele spray conţin o serie de substanţe nocive care pot înroşi pielea. Deşi nu există încă studii clare care să dovedească toxicitatea spray-urilor cu aluminiu,există specialişti care spun că în cantitaţi mici aluminiul este periculos cauzând,în timp,cancer de sân şi Alzheimer. Pentru a fi mai sigură încearcă deodorantele naturale.

Salvia este antibacteriană

Dacă eşti într-un magazin cu produse naturiste atunci întreabă farmacistul dacă îşi poate oferi un deodorant cu salvie. Aceasta are efect astringent şi previne excesul de umezeală de pe piele.

Piatra de alaun,de mare ajutor!

Dacă ai o piele sensibilă,care se irită uşor după epilare,încearcă deodorantul cristalizat din piatră de alaun. Înainte să-l aplici umezeşte-ţi subraţul şi aplică-l de câteva ori. Avantajele acestui tip de deodorant sunt multiple:reglează secreţiile,previne mirosul neplăcut de transpiraţie şi lasă pielea să respire. În plus,nu pătează hainele.

Bicarbonatul de sodiu reglează transpiraţia

Vrei o soluţie de îndepărtare a transpiraţiei care acţionează rapid şi este accesibilă? Tamponează-ţi  axilele,dimineaţa şi seara,cu o soluţie dintr-o linguriţă cu bicarbonat de sodiu şi 250 ml de apă. În plus,bicarbonatul de sodiu nu înroşeşte pielea şi nu provoacă infecţii. De asemenea,mai poţi încerca produse de îngrijire pe bază de pudră naturală argiloasă de caolin sau bentonit (rocă sedimentară argiloasă cu proprietăţi absorbante).



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg