Esenţe îmbietoare pentru un duş revigorant

1 59119 original jpg jpeg

Când ajungi acasă, obosită după serviciu, un duş rapid este cel mai mare răsfăţ înainte de culcare. Dacă vrei să profiţi la maximum de acest moment, alege produse care să-ţi alintesimţurile şi care să-ţi cureţe pielea în profunzime.

Preferat în ultima vreme de mai multe persoane decât cele care folosesc clasicele săpunuri,gelul de duş trebuie ales în funcţie de tipul tău de piele,deoarece unele produse au tendinţa de a usca epiderma,iar altele,dimpotrivă,îi dau un aspect gras şi uleios. În cazul în care îţi vei cumpăra un produs nepotrivit,te vei trezi cu exces de sebum,coşuri,piele deshidratată,iritată sau cu aspect tern.

Săpun sau gel de duş?

Dacă ţi-e greu să te decizi între cele două variante,este bine să pui în balanţă beneficiile,dar şi dezavantajele pe care ţi le aduce fiecare produs de curăţare. Săpunul poate să atragă bacteriile şi microbii,mai ales că de obicei este folosit de mai multe persoane. De asemenea,lasă reziduuri pe piele şi o poate usca foarte mult. Pe de altă parte,conţine mai puţini conservanţi decât competitorul lui. Gelul de duş,întrucât este ambalat,nu intră în contact la fel de mult cu factorii de mediu şi poate fi folosit fără riscuri ulterioare de întreaga familie. Se găseşte într-o gamă variată de sortimente,dar cu cât este mai plăcut mirositor,cu atât poate să conţină şi substanţe dăunătoare epidermei.

Ideale pentru pielea grasă şi cu pH normal

Gelul de duş simplu,transparent,dar nu incolor,care miroase puternic,este bun pentru curăţare,dar riscul cel mai mare atunci când îl foloseşti este că usucă pielea. Dacă ai pielea grasă sau normală,acest tip de produs îţi este recomandat. De asemenea,o dată pe săptămână,poţi folosi un gel de duş care să conţină particule exfoliante:de trestie-de-zahăr,mere sau alte extracte naturale,ca să îndepărtezi celulele moarte de la nivelul epidermei.

Ai pielea uscată? Iată ce alegi!

Pentru epiderma uscată şi sensibilă sunt indicate formulele tip cremă,care pe lângă apă şi detergenţi conţin şi ingrediente menite să hidrateze pielea,cum ar fi uleiul de măsline şi de aloe vera. Acestea din urmă înlocuiesc uleiurile naturale pierdute de la suprafaţa pielii în timpul procesului de curăţare.

Ingredientele fructate te energizează

Pentru vara aceasta,ai la dispoziţie geluri de duş care să te facă să te simţi plină de vitalitate chiar şi când temperaturile „generoase“ aproape că vor topi asfaltul. De aceea,alege produsele pe bază de formule fructate,naturale,cum ar fi pepenele roşu şi galben,căpşunile,murele,caisele,piersicele,menta şi citricele.

Produse nou-apărute pe piaţă

La mare căutare în acest sezon sunt gelurile de duş cu particule de aur,apreciate întrucât „rafinează“ structura pielii şi îţi dau o senzaţie plăcută de catifelare. De asemenea,tot printre noutăţi se numără şi produsele cu particule aurii reflectorizante,care oferă pielii un luciu subtil.

1. Gel de duş bio cu cafea şi scorţişoară,de la Soapmill,disponibil pe www.soapmill.ro,45 lei;2. Gel de duş relaxant cu trandafir sălbatic şi plante,Bio Kräuter,disponibil pe www.life-care.com,  14,99 lei;3. Gel de duş,Palmolive Thermal SPA Mineral Massage,10,22 lei;4. Gel de duş,Sweet Lemon,The Body Shop,32 lei;5. Gel de duş revigorant,Swedish Spa cu particule exfoliante,de la Oriflame,13,99 lei;

simeon stalpnicul png

6. Gel de duş cu lăcrămioare,Un Matin au Jardin,Yves Rocher,15 lei;7. Gel de duş exfoliant şi tonifiant,de la Elancyl,53 lei;8. Gel de duş cu particule strălucitoare,Dove,13,52 lei;9. Gel de duş exfoliant,de la Klorane,39 lei;

simeon stalpnicul png

10. Gel de duş exfoliant,Gerocossen Supless,disponibil pe www.daciccool.ro,17,05 lei;11. Geluri de duş cu extracte naturale,de la Gerovital,10,86 lei fiecare produs;12. Gel de duş,Moringa The Body Shop,32 lei;13. Scrub cu lavandă şi măr,Mineralium Dead Sea,55 lei

simeon stalpnicul png


Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg