Extensiile de păr. Te tentează sau nu?

1 75038 original jpg jpeg

Celebrităţi precum Kate Beckinsale, Jessica Simpson,Victoria Beckham şi nenumărate altele ne surprind în mod constant cu părul şi coafurile lor, mereu altele, iar asta în decursul a doar câteva zile.

Îşi schimbă culorea,lungimea şi tunsoarea. Te întrebi cum de reuşesc oare? Fii sigură că nici ele nu deţin secretul creşterii părului peste noapte!

Este vorba despre extensiile de păr şi gradul de popularitate la care au ajuns acestea. Tinere şi doamne deopotrivă,de peste tot în lume,îşi doresc o podoabă capilară frumoasă şi mai ales bogată,aşa că dacă Mama Natură nu te-a înzestrat cu un păr de Cosânzeană,nu e motiv de supărare! Cu ajutorul extensiilor vei putea arăta mereu ca scoasă din cutie!Ce trebuie să ştii:

Extensiile nu sunt destinate numai pentru a adăuga lungime părului. Sunt potrivite şi pentru a da volum unei zone,iar acest lucru este recomandat în cazul în care ai părul moale,fin sau cu tendinţe de subţiere.

Îţi doreşti foarte tare o tunsoare bob,însă ai părul prea scurt pentru a putea fi aranjat astfel? Dacă ai cel puţin 3 cm de păr,veştile sunt bune! Poţi obţine extensii,iar coafura dorită e la doar un pas distanţă!

Extensiile se aplică fie prin împletire,lipire,coasere sau dacă le vrei doar pentru o perioadă scurtă de timp (câteva ore),printr-un fel de clipsuri.

Pentru evenimente mai speciale,poţi opta pentru unele colorate. Dacă alegi o coafură mai elaborată,acestea se vor vedea,din loc în loc,frumos şi discret!

Procesul nu este dureros,deci nu trebuie să te îngrijorezi. Dacă vrei extensii rezistente în timp este bine să optezi pentru unele din păr natural. Sunt un pic mai scumpe,dar merită!



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg