Idei de înfrumuseţare cu ulei de măsline

1 64850 original jpg jpeg

Uleiul de măsline are reputaţia de a fi nu doar sănătos pentru inimă, ci şi un produs natural de îngrijire a pielii, a unghiilor şi a părului. În plus, are darul de a fi absorbit rapid şi este benefic pentru copii. Uite cum îl poţi folosi!

Pentru unghii

Dacă unghiile tale sunt fragile şi se rup uşor sau se exfoliază,ai nevoie doar de două linguriţe de ulei de măsline şi puţină apă călduţă,în care să le înmoi timp de 30 de minute. În acest interval de timp,unghiile vor absorbi uleiul şi vor deveni mai puternice şi mai strălucitoare.

Pentru mâini

Uleiul de măsline este foarte bun şi în cazul în care ai pielea mâinilor uscată. Masează-le cu puţin ulei la finalul zilei,înainte să te culci. Uleiul va acţiona până dimineaţa şi-ţi va catifela pielea.

Pentru buze

Dacă ai buzele uscate,masează-le cu puţin ulei de măsline,de 2-3 ori pe zi. Folosirea frecventă a uleiului de măsline pentru buze,previne uscarea şi crăparea lor.

Pentru păr

Încălzeşte uleiul de măsline şi aplică-l apoi la rădăcinile firelor de păr. Masează blând,cu mişcări circulare,pentru ca uleiul să fie absorbit de scalp. După 30 de minute,spală-ţi părul cu un şampon moale,de preferat unul pe bază de plante. Contra mătreţii,amestecă puţin ulei de măsline cu câteva picături de zeamă de lămâie,cu care îţi masezi scalpul. Uleiul de măsline este benefic şi în situaţia în care observi că-ţi cade părul,dacă-l amesteci cu un gălbenuş de ou. Masează scalpul cu acest amestec şi aşteaptă 30 de minute până la clătire. Proteinele din ou şi mineralele din uleiul de măsline întăresc părul şi previn ruperea lui.

Contra vergeturilor

Folosit în masaj,o dată pe săptămână,uleiul de masaj menţine elasticitatea şi catifelarea pielii corpului,prevenind apariţia vergeturilor. Este ideal pentru femeile însărcinate şi pentru pielea bebeluşilor.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg