Încearcă machiajul retro!

1 56120 original jpg jpeg

În primul rând, ai nevoie de un eye-liner negru şi de farduri de pleoape, cu care să poţi realiza un make-up smokey. Profesioniştii preferă eye-liner-ul care se aplică folosind pensula, însă dacă nu eşti o iniţiată, alege produsele tip creion!

Ne place tot ce e retro,motiv pentru care n-am vrea să ratăm chiar machiajul divelor de altă dată! Dar cât de greu să fie acesta de realizat,chiar la noi acasă?

Primul pas e să te asiguri că tenul tău arată impecabil:aplică o cremă hrănitoare,apoi un fond de ten compact,fără să uiţi anticearcănul! Dacă îţi place fardul de pleoape,alege nuanţele închise!

Dintr-o singură mişcare,trasează conturul ochiului,din interior înspre exterior. Această primă linie,trasată la baza genelor,pe pleoapa superioară,trebuie să fie fină. Pentru a da un veritabil aspect retro,îngroaşă apoi linia,de la mijlocul pleoapei,în formă de virgulă,spre tâmplă.

Ca să fii sigură că ai trasat conturul cu precizie,aşază-te în faţa oglinzii,cu cotul sprijinit,astfel încât să ai o mişcare fermă a mâinii. E important ca mâna să nu-ţi tremure deloc. În cazul în care se întâmplă,totuşi,să faci vreo mjişcare greşită,îndepărtează creionul sau tuşul în plus,cu ajutorul unui şerveţel demachiant sau al unei dischete.

Pentru un rezultat perfect,e nevoie şi de o atenţie specială acordată genelor. Aplică unul sau două straturi de mascara,pentru volum. Reţine că acestui tip de make-up i se potriveşte doar rimelul negru! Iar pentru o seară aparte,ai putea miza pe genele false,care aduc întotdeauna un plus de extravaganţă.

Dacă vrei un total lookde femeie fatală,completează-ţi machiajul,folosind un ruj roşu aprins. Altfel,dacă preferi discreţia,cel mai potrivit e rujul într-o nuanţă nude.

8909f793a17b9d9c41b8cdf719f41468 jpg jpeg

Foto:Shutterstock



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg