Îngrijeşte-ţi tenul cu miere şi curcumă!

1 69621 original jpg jpeg

O piele curată, catifelată şi strălucitoare indică faptul că este şi sănătoasă. Chiar dacă te numeri printre norocoasele care nu prea au probleme cu tenul, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl îngrijeşti în mod constant.

Există numeroase ingrediente naturale care curăţă şi hidratează faţa,indiferent de cât de sensibilă este pielea ta. Un bun tratament care contribuie la menţinerea sănătăţii tenului are ca ingrediente de bază curcuma,mierea şi lămâia. Pentru a te convinge de efectele lor pozitive asupra pielii,iată care sunt beneficiile fiecărui ingredient în parte.

Curcuma reduce inflamaţiile

Acest condiment exotic are proprietăţii antiinflamatorii şi antibacteriene,motiv pentru care este indicat pentru reducerea inflamaţiilor cauzate de existenţa coşurilor. De asemenea,curcuma are rolul de a reda strălucirea pielii,după doar câteva utilizări.

Mierea,un ingredient minune

Mierea este folosită de secole pentru îngrijirea pielii,datorită faptului că este bogată în vitamine şi minerale. Astfel,mierea este cunoscută pentru proprietăţile sale antibacterine,antiinflamatoare şi antioxidante,motiv pentru care acest ingredient nu trebuie să lipsească din compoziţia cremelor,loţiunilor şi a măştilor. Astfel,folosită în mod constant,mierea curăţa faţa,o hidratează şi îi redă strălucirea.

Lămâia combate acneea

Lămâia se găseşte în compoziţia a numeroase tratamente faciale,întrucât luminează faţa şi combate acneea. Aşadar,dacă suferi din cauza acneei,medicii specialişti recomandă folosirea sucului de lămâie,care poate fi aplicat direct pe faţa curată cu ajutorul unui disc demachiant. După 10 minute,tenul se clăteşte cu apă din abudenţă.

Deşi cele trei ingrediente pot fi folosite cu succes în mod indepedent,reunirea lor sporeşte efectele fiecăruia. O mască preparată din curcuma,miere şi lămâie va reda frumuseţea şi sănătatea tenului tău încă de la primele aplicări. Mai mult,curcuma poate fi folosită şi în combinaţie cu lapte. Masca se lasă pe faţă timp de 10-20 de minute,după care se clăteşte cu apă din abundenţa. Efectele benefice ale acestor două ingrediente nu vor întârzia să apară.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg