Îngrijire de iarnă pentru corp

1 60842 original jpg jpeg

Vrei să fii frumoasă din cap până-n picioare? Nimic mai simplu! Ai la-ndemână câteva sfaturi de îngrijire, cu rezultate rapide. Iată despre ce este vorba!

Pentru păr

Ai părul tern? Îşi recăpătă strălucirea,dacă aplici o dată pe săptămână,o mască reparatoare dintr-un gălbenuş,două linguri de ulei de ricin,două linguriţe ulei din germeni de grâu,două linguriţe de miere de albine,trei picături de ulei esenţial de rozmarin. Aplici amestecul pe părul spălat şi laşi masca să acţioneze o jumătate de oră,după care te clăteşti cu apă calduţă.

Pentru mâini

Poţi avea mâini catifelate toată iarna,aplicând o cremă hrănitoare cu ulei de cocos şi de migdale. De asemenea,exfoliază-ţi pielea o dată sau de două ori pe săptămână,insistând pe cuticule. Poţi prepara o masca cu efect abraziv,care dă rezultate foarte bune,din două linguriţe de sare marină şi o două linguri de ulei de măsline.

Pentru picioare

Pentru câlcâie fine,aplică o cremă hidratantă specială cu ulei de portocale,în fiecare seară,după duş,şi puneţi o pereche de ciorapi de bumbac. O dată pe săptămână,exfoliază-ţi pielea cu un amestec abraziv preparat din mălai şi ulei de măsline. Pentru tălpi mai poţi folosi piatra ponce.  

Pentru buze

Protejează-şi buzele de frig folosind un balsam hidratant cu unt de Shea sau cu unt de cacao. De asemenea,evită să-ţi umezeşti buzele când eşti afară. Dacă foloseşti ruj,în sezonul rece,alege unul hidratant. Pentru buze moi şi catifelate,aplică seara,înainte de culcare,un strat subţire de miere amestecat cu gălbenuş.

Pentru corp

O baie caldă cu uleiuri volatile de mandarină îţi destinde simţurile. În plus,foloseşte o spumă de baie cu miros de ciocolată. La final,masează-ţi corpul cu un produs exfoliant,insistând pe coate şi pe genunchi.

Pentru ten

Poţi preveni roşeaţa provocată de frig,aplicând o mască hidratantă preparată dintr-o banană,o lingură de iaurt şi o linguriţă de miere. La final,aplică o cremă cu efect antioxidant,cu stract din sâmburi de strugure.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg