Îngrijirea pielii după epilare

1 65227 original jpg jpeg

Indiferent că te epilezi cu aparatul de ras, epilatorul electric sau cu ceară caldă ai nevoie de o îngrijire care să-ţi hidrateze şi să-ţi hrănească pielea în profunzime. Astfel previi inflamaţiile şi infecţiile. Iată despre ce este vorba!

Foloseşte un gel de duş intens hidratant!

Te grăbeşti şi cauţi o soluţie de moment pentru îndepăratrea părului de pe picioare şi de la axilă? Foloseşte aparatul de ras. Singurul inconvenient este că nu asigură o epilare de durată.

Vestea buna este că pielea va rămâne foarte fină. Pentru a evita eventualele neplăceri optează pentru un gel de duş cremos,care va ajuta lama să „alunece” pe piele.

La final,trece un jet de apă rece pe picioare,pentru a închide porii şi a evita eventualele iritaţii. Aplică o cremă intens hidratantă cu lapte şi miere sau cu extract de aloe vera şi te vei bucura de o piele fina şi strălucitoare.

Şi o cremă nutritivă!

Dacă foloseşti epilatorul electric atunci vei beneficia de o îngrijire de lungă durată. Nu te îngrijora! Nu e dureros. De-a lungul timpului,aparatele de acest gen au evoluat,eliminând acest disconfort.

Sunt ideale atât pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare,cât şi a celui din zone mai sensibile. Epilarea se repetă la două săptămâni.

Dacă vrei să-ţi fie şi mai uşor,înainte de epilare,fă-ţi o baie fierbinte,pentru a înmuia pielea şi pentru a deschide porii. După epilare aplică pe piele o loţiune cu extract de mandarină,cimbrişor sau busuioc (au efect antibacterian) şi aplică un strat de cremă nutritivă cu vitamine şi minerale.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg