Liftingul de braţe, secretul celebrităţilor

1 69143 original jpg jpeg

Aspectul corpului suferă diferite modificări de-a lungul vieţii. Braţele sunt cel mai vizibil afectate de înaintarea în vârstă sau în urma slăbitului excesiv prin pierderea fermităţii, astfel că multe femei se plâng de aspectul neplăcut al braţelor lor

Forma lor poate fi îmbunătăţită prin procedura de lifting de braţe. Numită şi brahioplastie,această intervenţie corectează excesul de piele şi ţesutul adipos la nivelul braţelor. Vedetele de la Hollywood au promovat îndelung moda rochiilor fără mâneci prin expunerea braţelor lor ferme şi bine conturate,ceea ce a convins multe femei să apeleze la liftingul de braţe.

”Operaţia de brahioplastie este aleasă,cel mai frecvent,defemeile şi bărbaţii care au pierdut în greutate şi au exces de piele sau de pacienţii,mai în vârstă,a căror piele este moale şi lăsată. Pentru cei care vor doar o conturare a braţelor recomand liposucţia. Practic,liftingul de braţe elimină pielea care este în exces şi care lasă pacientul cu senzaţia că braţele îi sunt încă grele din cauza aşa-numitelor aripi de liliac”, spune Dr. Ion Zegrea,medic specialist chirurgie plastică.

Procedura de lifting pentru braţe se face sub anestezie generală şi durează de obicei între 2 şi 3 ore. Pentru pacienţii care au doar grăsime în exces în cantitate moderată,fără piele în exces,lipoaspiraţia este suficientă,iar inciziile sunt punctiforme. În cazul pacienţilor care au doar un exces minim de piele localizat lângă subţioară,procedura necesită doar o incizie limitată care este camuflată în subţioară. Pentru ceilaţi se extinde cât este nevoie zona asupra căreia se intervine.

”Liftingul braţelor nu este un tratament al obezităţii şi nici o metodă de control a greutăţii. Este indicată numai pentru a reduce depozitele localizate de grăsime care nu răspund la dieta şi sport. În cele din urmă,depinde numai de pacient să păstreze rezultatul acestei intervenţii. Brahioplastia este o operaţie provocatoare pentru că,şi recuperarea este de lungă durată,iar cicatricile se vor maturiza şi vindeca complet într-o perioadă de aproximativ un an”, mai spune chirurgul estetician,Dr. Ion Zegrea.

Statisticile Societăţii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS) arată că în SUA operaţiile de lifting de braţe au crescut cu peste 439% din 2000 până în 2010. Este o tendinţă alimentată şi de moda hainelor fără mâneci pe care au promovat-o multe celebrităţi pe covorul roşu. 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg