Liftingul de coapse, soluţia pentru un corp cu forme ideale

1 69229 original jpg jpeg

Abdomenul, talia şi coapsele sunt preocupările principale ale doamenelor înainte de vacanţa de vară. Mersul la sala de sport, o dietă bazată pe crudităţi sau câteva intervenţii de chirurgie estetică ne pot face să arătăm cât mai aproape de ideal în următoarea vacanţă.

Potrivit statisticilor Societăţii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS),în 2015 peste 9.120 de femei din SUA au ales să îşi remodeleze coapsele prin intervenţia de lifting,o creştere cu 73% faţă de anii 2000,când a existat un boom al operaţiilor estetice peste tot în lume. Pentru Europa nu există o statistică specifică privind această operaţie,dar unele articole de specialitate arată o tendinţă asemănătoare cu cea de peste Ocean.

”Celulele adipoase,celulita şi pielea în exces se acumulează cel mai des pe coapse,ceea ce face un corp să pară mai în vârstă decât e în realitate.Liftingul intern al coapselor corectează pielea în exces de la nivelul zonei interne,medii şi externe a coapselor. Liftingul părţii inferioare a corpului presupune o incizie completă în jurul trunchiului. Deşi poate părea excesivă,este o intervenţie foarte eficientă ce nu numai că îmbunătăţeşte talia,dar şi fesele şi porţiunea laterală a feselor”,spune Dr. Ion Zegrea,medic specialist chirurgie plastică.

Liftingul coapselor îndepărtează excesul de piele şi de grăsime,oferind un contur estetic şi plăcut. Este o operaţie care se adresează cel mai frecvent pacientelor care au pierdut în greutate,natural sau după chirurgie bariatrică,dar şi a celor care din cauza vârstei prezintă piele în exces,cu elasticitate scăzută,cu un aspect neplăcut. Timpul de recuperare postoperator după o intervenţie de lifting de coapse este de 2 săptămâni. Se recomandă ca primele 7 zile după operaţie să se evite efortul fizic.

”Pacientele mele aleg liftingul de coapse după ce au realizat că exerciţiul la sala de fitness şi pierderea în greutate printr-o dietă nu pot da acea fermitate şi acel aspect bine proporţionat,care să meargă în tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolvă foarte eficient această problemă. Îmi place să le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important:un corp îngrijit printr-un stil de viaţă activ şi sănătos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru”, menţionează chirurgul estetician.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg