Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras

1 75132 original jpg jpeg

Tenul mixt sau gras are nevoie de îngrijire specială, dacă vrei să previi problemele cum sunt cearcănele, acneea, aspectul obosit al pielii şi coşurile care lasă în urmă cicatrici. Măştile de faţă cu fructe sunt eficiente în îngrijirea tenului gras. Iată ce fructe fac minuni unui ten care are exces de sebum.

Cele mai bune fructe care în amestec rezolvă problemele tenului gras sunt bananele,căpşunile,afinele,portocalele,lămâile,papaya,grepfrutul şi avocado.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Banane

În special cele coapte sunt deosebit de eficiente în tratarea afecţiunilor tenului gras. Zdrobeşte o banană,adaugă o linguriţă de miere şi o linguriţă de zeamă de lămâie.

Aplică mască din fructepe faţă şi pe gât şi las-o să acţioneze cel puţin un sfert de oră,până se usucă. Clateşte-te bine cu apă călduţă.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Căpşuni şi afine

Căpşunile şi afinele sunt ideale pentru măştile destinate tratării tenului gras. Amestecă într-un blender câteva căpşuni cu zeama de la o lămâie,apoi aplică masca obţinută pe faţă.

Las-o preţ de 20 de minute şi spală-te cu apă rece,ca să se închidă porii. Pe lângă faptul că protejează şi curăţă tenul gras,căpşunile au proprietăţi antiîmbătrânire,împiedicând apariţia ridurilor.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Portocale,grepfrut şi lămâi

De la portocale,lămâi şi grepfrut poţi folosi pulpa,sucul dar şi cojile,pe care le usuci şi le macini,ca să foloseşti pudra obţinută.

Acestea conţin vitamina C,care ajută în lupta cu semnele îmbătrânirii,înbunătăţeşte textura pielii şi combate petele pigmentare.

De asemenea,ele reduc considerabil excesul de sebum din piele şi „şterg“ petele,pistruii şi îndepărtează celulele moarte,acţionând şi ca exfoliant.

Îţi poţi masa faţa cu suc de citrice sau poţi amesteca pudră de portocale cu zeamă de lămâie şi grepfrut cu miere şi vei obţine o mască pe care e indicat să o ţii pe faţă aproximativ 15-20 de minute,până simţi că ţi se usuca faţa. Clăteşti cu apă rece.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Papaia şi avocado

Masca preparată dintr-o jumătate de fruct de papaia şi altă jumătate de avocado,copt,îi redau pielii strălucirea şi îi conferă un aspect vizibil întinerit. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze o jumătate de oră,pentru a avea rezultate optime.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg