Noile coafuri de toamnă

1 46490 original jpg jpeg

Elementele anilor ’80 predomină acum în vestimentaţie, machiaj, dar mai ales în coafură. Liniile pentru sezonul toamnă/iarnă te vor prinde de minune!

Pe aceeaşi temă:

Ajută-ţi părul să crească mai repede

Măşti pentru un păr sănătos

Secretele vopsirii părului

Redă părului tău strălucirea

Unghiuri drepte

Dacă aipărul scurt,poţi alege o tunsoare cu breton drept. Ca să-ţi reuşască,aplică o pastă de protecţie şi îndreaptă-l până la vârfuri. La final,dă-l cu ceară pe toată lungimea. Tot atât de moderne sunt şi coafurilecu părul dat pe spate sau cu cărare dreaptă,pe mijlocul capului sau peo parte. Reuşita lor ţine de tunsoare.

Mix de stiluri

Pentru o coafură romantică,combină buclele,cu părul drept. Coafura o faci astfel:aplică o spumă de fixare pe toată lungimea firului şi pune-ţi părul pe bigudiuri flexibile. Usucă-l cu feonul 15-20 de minute. Cu un pieptăn şi cu uscătorul,întinde părul de la rădăcină până la vârf şi aplică fixativ.

Volum maxim

Elementele principale ale acestui sezon îţi dau un look mai stilizat şi mai cuminte. Rezultatul:o coafură lejeră,pentru o femeie modernă. Obţine această coafură cu ajutorul unor bigudiuri foarte mari,puse pe părul umed şi dat cu spumă în prealabil.

Aşezate în linie,ca o coamă şi cu lateralele prinse cât mai sus,ele vor da volum şi vor ajuta părul să se aşeze în mod natural,încadrând perfect faţa. După ce ai dat jos bigudiurile,piaptănă-ţi părul şi tapează-l. Prinde o meşă spre spate,un pic ridicată şi lasă restul părului să cadă lejer. La final,aplică fixativ.

Onduleuri lejere

Părul de lungime medie este pus în evidenţă de o coafură cu volum,în stilul anilor ’80 şi uşoare onduleuri naturale. Obţine aceste onduleuri romantice cu ajutorul plăcii.

Aplică în prealabil o cremă de protecţie şi împarte părul în şuviţe mai groase,pe care să le treci prin placă,de la câţiva centimetri de rădăcină spre vârfuri,răsucind şi trăgând de aparat în sus. Apleacă-te,dă-ţi părul în faţă şi pulverizează fixativ. Tapează-l şi piaptănă-te.



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg