Obiceiuri zilnice care-ţi distrug pielea

1 72321 original jpg jpeg

Unele obiceiuri de îmfrumuseţare pe care le faci zilnic nu doar că nu au niciun efect, ci dimpotrivă, îţi pot distruge pielea. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli!

Iei medicamente „după ureche”

Medicamente sunt compuse din substanţe chimice,care pot avea un impact negativ asupra tenului tău. Există un motiv pentru care medicamentele pot fi luate doar la recomandarea medicului specialist,acesta fiind faptul că el îţi va cerceta istoricul medical şi va preveni astfel eventualele reacţii adverse,care pot afecta şi pielea. De asemenea,nu lua medicamente pentru problemele tenului,deoarece le-a folosit o prietenă şi la ea au funcţionat. Fiecare tip de ten este unic şi fără analiza amănunţite în prealabil,medicamentele pot face mai mult rău decât bine.

Alegi produsele cosmetice după nume

Doar pentru că ai văzut o reclamă la televizor la un produs minune care poate înlătura acneea,acest lucru nu înseamnă că va funcţiona şi în cazul tău. De multe ori reclama sau numele extrem de cunoscut al unei firme sunt garanţia căutată pentru calitatea produsului. Înainte să dai banii pe el,este mai bine să ceri un tester şi să vezi cum reacţionează pielea ta la contacul cu el.

Citeşte şi:

Cum să ai unghii rezistente

Cele mai bune ceaiuri pentru tenul tău

Te speli cu apă caldă

Dacă te speli pe faţă sau pe corp cu apă prea fierbinte vei înlătura stratul natural de uleiuri,ceea ce înseamnă că vei pierde din hidratarea naturală a pielii. În consecinţă tenul se va deshidrata şi va căpăta un aspect tern şi îmbătrânit.

Atenţie cum utilizezi ceara

Chiar dacă te confrunţi cu problema părului facial în exces,este recomandat să eviţi să foloseşti ceară pentru a-l îndepărta. Pielea de pe faţă este mult mai sensibilă decât cea de pe corp,iar epilarea cu ceară este agresivă şi poate traumatiza foliculii,care se vor inflama. Astfel pot rămâne cicatrici,ce sunt extrem de greu de tratat.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg