Ochi umflaţi dimineaţa? Ce să schimbi în ritualul de frumuseţe

1 61765 original jpg jpeg

Ai ochi umflaţi dimineaţa şi eşti mult prea grăbită pentru cunoscutul tratament cu aplicarea cuburilor de gheaţă? Câteva schimbări în ritualul tău de frumuseţe îţi vin în ajutor!

Ritualul de frumuseţe de dimineaţă

Multe femei se confruntă cu problema ochilor umflaţi,în fiecare dimineaţă,indiferent de cât ar fi dormit. Eşti una dintre ele? În cazul în care nu e vorba de o problemă de sănătate sau de simpla reţinere a apei în organism,specialiştii te sfătuiesc să îţi schimbi ritualul de frumuseţe. Mişcările care se cer adoptate nu sunt nici multe,nici dificile!

E clar că dacă nu e vorba de o problemă a organismului,de vină sunt produsele cosmetice,spun make-up artiştii. Ce trebuie să schimbi? În primul rând,felul în care aplici crema de noapte. De ce? Pentru că e suficient să aplici un produs cât de cât gras în jurul ochilor,pentru ca pielea să se umfle. În plus,umflarea pielii e favorizată şi de poziţia din timpul somnului şi de inactivitatea pleoapelor.

Ai ochi umflaţi dimineaţa? Soluţia: fără cremă de noapte în jurul ochilor!

Nu aplica niciodată crema de noapte în jurul ochilor! Alege un ser special conceput pentru ochi,având textura unui gel. Un astfel de produs aproape că nu conţine substanţe grase. Mai poţi opta pentru anumite produse care stimulează producerea de calogen,întrucât o piele fermă şi elastică va fi mai puţin supusă umflării. Dar evită excesele de orice fel,de la folosirea neîntreruptă a produselor de make-up,până la măştile exfoliante,care usucă pielea,făcând-o vulnerabilă. O mască de acest tip e suficient să o aplici o dată pe săptămână. Specialiştii atrag atenţia femeilor care dorm cu măşti exfoliante pe faţă,crezând că efectul lor va fi mult mai vizibil. Fals! Efectul e nociv pielii,mai ales pe termen lung! Dacă adormi cu o astfel de mască pe faţă,să nu te mire că te vei trezi cu ochi umflaţi dimineaţa, pentru că pielea practic nu poate să respire.

Sfat dacă ai ochi umflaţi dimineaţa: Consumă lichide,după placul tău,pe parcursul întregii zile,dar evită să bei o cană mare de ceai chiar înainte de a merge la culcare,pentru a evita retenţia de apă.

Citiţi şi: Cele mai bune uleiuri pentru păr



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg