Pete pigmentare: scapă de ele rapid şi fără durere!

părul de pe faţă jpeg

Petele pigmentare pot apărea după ce ţi-ai expus pielea mult timp la soare, fără a aplica o loţiune de protecţie solară, dar există şi alte cauze care duc la apariţia lor, precum perioada sarcinii.

În cazul în care petele pigmentare nu sunt un simptom al anumitor boli interne,poţi scăpa de ele cu un remediu simplu,dar eficient.Pentru un ten strălucitor,curat şi hidratat,ai nevoie de pătrunjel,deoarece conţine uleiuri esenţiale,magneziu şi potasiu. Ca un agent de curăţare a pielii,pătrunjelul îndepărtează petele de pe faţă şi are proprietăţi de regenerare a ţesuturilor pielii.

În plus,acesta reduce roşeaţa pielii,iritaţii şi inflamaţiile cauzate de acnee. Nu în ultimul rând,loţiunea pe bază de pătrunjel reduce în mod vizibil ridurile,fiind un produs de îngrijire ideal pentru persoanele care au pielea sensibilă. Pentru efecte maxime,se recomandă folosirea acestui produs zi de zi.

Cum se prepară loţiunea

În 200 ml de apă fiartă se adaugă 2 linguri de frunze de pătrunjel (tocate). Poţi folosi şi pătrunjel uscat. Amestecul se lasă la foc mic 15 minute,după care se lasă să se mai răcească. Lichidul se strecoară,apoi se adaugă un lingură de lămâie sau de oţet din cidru de mere.

Loţiunea se poate ţine la frigider 5-6 zile. Se goloseşte în fiecare zi,atât dimineaţa,cât şi seara. Aplică loţiune pe o dischetă de bumbac şi şterge-ţi faţa cu ea,folosind mişcări circulare.

Loţiunea este indicată şi în caz de cearcăne sau ochi umflaţi. Foloseşte două dischete demachiante îmbibate în loţiune,pe care să le aplici pe pleoape. Lasă-le să acţioneze 5 minute,după care clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă.



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg