Produse de îngrijire cu ulei de măsline

1 47640 original jpg jpeg

Uleiul de măsline este un aliat de nădejde în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. El se găseşte în produsele cosmetice de pe piaţă cum ar fi măşti, creme sau şampoane. Acestea relaxează, repară şi tonifică pielea. Iată câteva reţete naturale pentru a le realiza chiar la tine acasă. Gomaj cu zahăr, lavandă şi ylang-ylang

Uleiurile vegetale din acest gomaj hrănesc şi protejează pielea,în timp ce lavanda şi ylang-ylang-ul se completează în mod ideal într-un parfum proaspăt şi fermecător.

Ingredientepentru un borcan de 200 ml:30 g de ulei din sâmburi de struguri30 g de ulei de măsline10 g de ulei de migdale dulci170 g de zahăr pudră17 picături de ulei esenţial de lavadă22 picături de ulei esenţial de ylang-ylang

Cum se prepară:amestecă uleiurile vegetale cu cele esenţiale într-un borcan curat. Închide borcanul şi agită-l bine,astfel încât uleiurile să se amestece. Adaugă apoi zahărul şi amestecă uşor cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri.

această cantitate este de ajuns pentru şase-opt gomaje. Produsul este valabil mai multe luni. Pentru a profita din plin de beneficiile acestui gomaj,aplică-l pe pielea umedă şi aşteaptă două-trei minute înainte să-l îndepărtezi.

Nu este nimic mai bun dacă ai picioarele umflate sau te dor decât acest ulei de masaj. Ideal de realizat înainte de duş,este un ulei care nu trebuie să-ţi lipseasă din baie

100 ml de ulei de măsline

40 de picături de ulei esenţial de arbore de ceai

20 de picături de ulei esenţial de mentă

amestecă într-o sticluţă uleiul de măsline cu uleiurile esenţiale,pune-i dopul şi agită cu putere.

toarnă un pic de ulei în palme,apoi masează bine laba piciorului,de la călcâie spre degete,insistând pe talpă şi pe gleznă.

Loţiunea este ideală pentru părul uscat,degradat,ars de razele soarelui sau distrus de tratamentele chimice. Aceasta îi ameliorează textura,dându-i un aspect mătăsos şi moale.

60 ml ulei de măsline

20 de picături de ulei esenţial de muşeţel,de lavandă,de rozmarin sau de busuioc

pune toate ingredientele într-un bol de sticlă şi amestecă-le bine. Dacă vrei,poţi încălzi loţiunea înainte de a o aplica,însă nu este neapărat necesar. Întinde loţiunea pe părul curat şi uscat,acoperă-l părul cu o folie de plastic sau cu o cască de duş,apoi înfăşoară-l într-un prosop cald şi umed. Când s-a răcit,înlocuieşte-l cu altul cald. Căldura permite uleiurilor nutritivă să pătrundă în structura firului de păr,hrănindu-l. Lasă soluţia să acţioneze timp de 30 de minute,îndepărteaz-o cu apă caldă,apoi şamponează părul pentru a elimina reziduurile.

Sfaturi:această loţiune asigură o îngrijire perfectă pentru părul normal sau uscat şi nu poate fi refolosită de la o aplicare la alta.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg