Ritual de tonifiere pentru acasă

1 53548 original jpg jpeg

Nu doar la salon îţi poţi face împachetări şi tratamente care să-ţi modeleze corpul, ci şi în intimitatea căminului tău. Necesită ingrediente ieftine, nu-ţi ia mult timp, iar tu vei rămâne plăcut impresionată de rezultatele produselor făcute chiar de tine. Iată cum să procedezi!

Pe măsură ce înaintezi în vârstă,pielea îşi pierde din fermitate. Acest proces are la bază mai multe cauze,printre care cele mai dăunătoare sunt dietele drastice şi alimentaţia necorespunzătoare,sedentarismul,consumul insuficient de lichide,fumatul şi radiaţiile solare.

Toate acestea slăbesc şi deteriorează fibrele de colagen şi de elastină şi declanşează apariţia celulitei şi a inesteticelor vergeturi. Pe lângă un stil de viaţă sănătos,poţi să-ţi tonifiezi pielea şi să-i îmbunătăţeşti aspectul cu ajutorul câtorva măşti de corp şi împachetări foarte eficiente,făcute chiar la tine acasă. E drept că îţi ia mai mult timp să le prepari,faţă de cele din comerţ pe care trebuie doar să le aplici,dar nu conţin substanţe chimice şi,în plus,ai garanţia că sunt bine făcute.

Gomajul cu cafea îndepărtează celulele moarte

Ca să-ţi redobândeşti elasticitatea pielii,fă-ţi săptămânal un gomaj cu cafea. Ai nevoie de două căni cu cafea măcinată,jumătate de ceaşcă cu sare de mare şi trei linguriţe cu ulei de masaj,pe care-l alegi în funcţie de preferinţe. Amestecă ingredientele şi aplică-le pe pielea cu probleme,cu mişcări circulare,apăsând uşor,după care clăteşte cu apă călduţă. În acest fel,elimini toxinele acumulate la nivelul pielii şi stimulezi circulaţia sângelui.

simeon stalpnicul png

Împachetările cu argilă fac minuni

După ce ţi-ai terminat gomajul,este momentul ideal pentru împachetări anticelulitice şi revigorante. Argila este utilă în acest sens pentru că ajută la detoxifierea pielii şi este bogată în substanţe active.

Amestecă două plicuri cu argilă cosmetică,zeama de la o jumătate de lămâie şi o lingură cu ulei de măsline sau de migdale. Întinde acest amestec pe locurile în care pielea este aspră sau cu celulită,apoi înfăşoară-te cu folie alimentară. Dă-i timpul necesar să acţioneze! După o oră,curăţă pielea cu apă călduţă,iar la final foloseşte o cremă hidratantă.

simeon stalpnicul png

Ce zici de o mască pe bază de spirulină?

Încearcă şi un tratament neconvenţional,dar foarte eficient,cu spirulină. Este bun pentru regenerarea ţesuturilor,accelerează metabolismul şi elimină apa reţinută în exces de piele. Pisează capsulele de spirulină până obţii un praf pe care-l amesteci cu ulei pe bază de ardei iute. Masează zonele cu probleme,lasă masca să acţioneze 20 de minute,apoi spală zona cu apă caldă.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg